RealMæglerne-logo

RealMæglerne

RealMæglerne

Har du presserelaterede spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi bidrager gerne med kommentarer, analyser og cases vedr. boligmarkedet.

CHOKTAL: Boligsalget i maj slår alle salgsmåneder siden efteråret 20211.6.2024 07:30:00 CEST | Pressemeddelelse

RealMæglerne med 100 butikker landet over melder om rekordsalg på boligmarkedet. Maj blev den bedste salgsmåned for ejerboliger i ejendomsmæglerkæden siden efteråret 2021. Alene i forhold til maj sidste år steg boligsalget med 20 procent, og man skal helt tilbage til efteråret 2021 for at finde en lige så god salgsmåned. Læg dertil, at 2021 var et atypisk år på boligmarkedet, hvor salget stormede frem og slog rekorder.

Her er beviset: M2-priserne stiger år for år25.4.2024 14:58:18 CEST | Pressemeddelelse

Boligpriserne falder … ikke. Surprise! Man kunne ellers få den tanke, hvis man ser nyhederne i TV eller læser i aviserne om boligmarkedet. Siden 2015, hvor efterdønningerne af Finanskrisen havde lagt sig, er den gennemsnitlige m2-pris år for år steget. Alene for villaer og rækkehuse er stigningen på 26,9 procent. I de områder, hvor kvadratmeterpriserne drypvis er steget i raketfart, er de tilsvarende ikke faldet helt så meget, når de er faldet. Konklusion: Boligøkonomerne glemmer Danmark uden for København, når de sidder med kuglerammen og forestiller sig effekter af boligskatten.

Boligejernes friværdier vokser år for år30.5.2023 16:42:12 CEST | Pressemeddelelse

En analyse fra Realkredit Danmark viste for nylig, at boligejernes friværdier var faldet i nogle få udvalgte kommuner – herunder især i de dyre kommuner i hovedstadsområdet. Analysen konkluderede samtidig, at trods et fald i 2022, så ligger de stadig i et historisk højt niveau. Det blev i flere nyhedsmedier vinklet til, at boligejerne i hovedstadsområdet i løbet af seks måneder har tabt 133 mia. kroner. Sandheden er blot, at udviklingen samlet set er det modsatte: – De dyre områder er elastiske i udsvingsperioder, men samlet går de mest frem, siger adm. direktør i ejendomsmæglerkæde på baggrund af data fra Danmarks Statistik.

Holbæk-mægler skal hjælpe Fællesmark i mål13.4.2023 10:04:17 CEST | Pressemeddelelse

Fællesmark. Attraktive byggegrunde til attraktiv pris. Det er Holbæk-mægleren Robin Scott Rasmussen fra RealMæglerne, der har fået til opgave at sælge de sidste byggegrunde ved Tuse Næs, så projektet kan komme helt i mål. Han mener, at især unge par og børnefamilier, der søger en bolig i trygge og rolige omgivelser midt i naturen, vil kunne se et stort potentiale i Fællesmark: – Og så er der endda mulighed for at bygge drømmehuset til en forholdsvis fornuftig pris, siger han.

Dyre boliger taber, mens enfamiliehuse vinder4.4.2023 08:51:55 CEST | Pressemeddelelse

Villaer og rækkehuse i prisklassen 0-3 mio. kr. er eftertragtede og holder udbudsprisen, når de sælges. Der er kommet gang i boligmarkedet igen, efter at 2. halvår af 2022 stod stille pga. stigende renter og inflation som konsekvens af energikrise og krig i Europa. Det betød, at kvadratmeterpriserne faldt i hele landet. Men nu viser det sig, at nogle boligtyper har klaret sig væsentligt bedre end andre de seneste 14 mdr.

Sæt til salg nu og sælg til sommer24.11.2022 09:18:38 CET | Pressemeddelelse

Overvejer du at sælge din bolig, skal du planlægge i god tid og væbne dig med tålmodighed. Et salg strækker sig nu over et længere løb end under Covid19-pandemien, og der skal arbejdes mere for at komme i mål. Det skyldes ikke mindst, at udbuddet er steget med 38 procent siden uge 7: – Der er ikke noget unormalt i det. Vi er bare tilbage til et boligmarked, der er ved at blive normalt som før corona, siger adm. direktør i ejendomsmæglerkæde.

Spar klimaet for over 60% af CO2-aftrykket, når du sælger din bolig16.11.2022 15:56:37 CET | Pressemeddelelse

Grøn Bolighandel fra RealMæglerne udleder 62,8 % mindre CO2 end almindelige bolighandler. Det viser en ny screeningsrapport, som Rambøll - bæredygtighed & klima står bag. – Vi arbejder for at finde den mest klimavenlige måde at sælge en bolig på. Resultatet viser, at der gøres store fremskridt, og vi ved allerede nu, hvordan det kan gøres endnu bedre, fortæller adm. direktør.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Sidste
  • >>

Har du presserelaterede spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi bidrager gerne med kommentarer, analyser og cases vedr. boligmarkedet.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye