Abonner på alle pressemeddelelser fra Madkulturen ved at registrere din e-mail nedenfor. Det er ligeså let at melde fra igen.
Madkulturen er en selvejende videns- og forandringsinstitution under Miljø- og Fødevareministeriet.
Madkulturens vision er ’Bedre mad til alle’. Det løfte fortæller, hvorfor Madkulturen er sat i verden – nemlig at gøre bedre råvarer, madlavning og måltider tilgængelige for alle uanset alder, indkomst, social baggrund og geografisk placering.
Madkulturen fokuserer på:
- Styrket maddannelse: At styrke maddannelsen ved at anvende en hverdagsgastronomisk tilgang til madlavning, råvarer og måltider
- Øgede madkompetencer: At styrke madkompetencerne hos aktører, der når ud til mange
- Bedre madløsninger: At bidrage til bedre madløsninger ved at arbejde med rammer, strukturer og systemer for mad og måltider
Madkulturen
Madkulturen er en selvejende videns- og forandringsinstitution under Miljø- og Fødevareministeriet.
Madkulturens vision er ’Bedre mad til alle’. Det løfte fortæller, hvorfor Madkulturen er sat i verden – nemlig at gøre bedre råvarer, madlavning og måltider tilgængelige for alle uanset alder, indkomst, social baggrund og geografisk placering.
Madkulturen fokuserer på:
- Styrket maddannelse: At styrke maddannelsen ved at anvende en hverdagsgastronomisk tilgang til madlavning, råvarer og måltider
- Øgede madkompetencer: At styrke madkompetencerne hos aktører, der når ud til mange
- Bedre madløsninger: At bidrage til bedre madløsninger ved at arbejde med rammer, strukturer og systemer for mad og måltider