DI Randers-Norddjurs-logo

DI Randers-Norddjurs

  • DI Randers-Norddjurs
Meddelelsestype
Vis

Samarbejdet mellem virksomheder og folkeskoler er stærkt i Randers16.10.2024 05:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Erhvervspraktik og klassebesøg hos lokale virksomheder er en del af skoleskemaet på mange skoler – det gælder også i Randers. Det er en god start, når skolerne allerede fra næste skoleår skal opfylde nye lovkrav om, at alle elever i enten 7., 8. eller 9. klasse skal i en uges erhvervspraktik. Men skolerne skal allerede nu i gang med forberedelserne, lyder opfordringen fra DI Randers-Norddjurs.

Nye tider i DI Randers-Norddjurs: Nye ledere og nyt hold i bestyrelsen20.6.2024 09:49:49 CEST | Pressemeddelelse

Dansk Industris regionale forening DI Randers-Norddjurs kan nu byde på en ny bestyrelsesleder og hele fem nye bestyrelsesmedlemmer efter generalforsamlingen og det efterfølgende bestyrelsesmøde hos Verdo A/S den 12. juni. Den hidtidige bestyrelsesleder Per Hastrup fra Prodan A/S valgte at trække sig fra bestyrelsen. Ligeledes også de nu tidligere bestyrelsesmedlemmer Morten Hartvig Jacobsen fra Projector A/S og Palle Martin fra L-Tek A/S, der valgte ikke at genopstille. To af bestyrelsens medlemmer har i det forgangne år trukket sig fra bestyrelsen i forbindelse med hver af deres virksomheders ophør, og det er adm. direktør Peter Eriksen, BilButikken A/S og CEO Lene Lange, Nordic Waste A/S. På bestyrelsesmødet efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således, at fabriksdirektør Peter Bogh Lindgaard fra Derma Pharm A/S blev valgt som bestyrelsesleder. Vice President, Aerostructures Composite Manufacturing Kim Egsmark Hovesen fra Terma A/S blev ved konstitueringen valgt ti

Passioneret ny-udlært industritekniker fejret med pris30.5.2023 12:45:00 CEST | Pressemeddelelse

Han er ekstrem passioneret for faget industriteknik, spåntagning og automatisering. Og han er en, der gerne deler ud af din viden og erfaring i forhold til andre lærlinge og til kolleger i det hele taget. Det er nogle af stikordene for industritekniker Stefan Ydeman Jensen hos Nymark & Fogh Teknik ApS i Grenaa, som tog sin uddannelse samme sted. Også den del er gået så godt og med topkarakter, at han nu modtager Lærlingeprisen 2023 for DI Randers-Norddjurs.
  • 1
  • 2
  • Sidste
  • >>
  • DI Randers-Norddjurs
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye