First Link Kommunikation

Topnavne til Lovestorm-fest

Del

Lolland-Falster Lovestorm afslører nu programmet for Lovestorm-festen på Store Vega i København, der den 2. oktober løfter lovestormen ud af facebook og ind i virkeligheden. Programmet byder på både pop, klassisk, rock og lounge.

Al underholdning til lovestorm-festen "Lovestorm Live" bliver leveret af kunstnere, der stammer fra sydhavsøerne, og siden planerne om festen blev kendt, er det strømmet ind med støttetilkendegivelser.

Masser af tilbud

"Det har været helt utroligt overvældende, så mange dygtige kunstnere og entertainere, der har tilbudt at bidrage til festen. Det har været enormt svært at vælge mellem de mange muligheder, men vi er gået efter at skabe en fest, der kan samle både unge og gamle, uanset om de er til pop, guitarræs eller klassisk musik", fortæller tovholder Anne-Lise Becker fra netværket QLF, som står bag Lolland-Falster Lovestorm.

Hovednavnene på scenen er:

  • Violinisten Kim Sjøgren, der er født i Nakskov på Lolland og siden har overrumplet publikum i store dele af verden med sit violinspil.
  • Popduoen Noah, der består af Troels Gustavsen og Lasse Dyrholm, som lærte hinanden at kende på Nykøbing Falster Katedralskole og sammen blev Danmarkskendt med numre som "Over byen" og "Det' Okay".
  • Festorkestret Lars Hansen and the Burgermeisters, som er flasket op med havudsigt og høj himmel på Lolland og Falster, og siden 2007 har været garant for en bølge af fed musik og godt humør, når de har stillet op på de danske spillesteder.

Under maden vil der foregå forskellige ting på scenen, hvorefter Kim Sjøgren leverer verdensklasse-violinspil. Efter en kort pause er der koncert med pop-kometerne Noah, og senere vælter Burgermeisters scenen. Festen slutter i baren, hvor DJ Peter Parker, der voksede op i badebyen Marielyst, spiller lounge musik indtil kl. 1.00, hvor festen slutter.

Revydirektør styrer aftenen

Udover de nævnte optrædende vil der være en række andre indslag i løbet af aftenen. Menuen bliver leveret af Oreby Kro, der selvfølgelig bruger råvarer fra Lolland-Falster. Og selv konferencieren er den ægte lokale vare, nemlig direktør for Nykøbing F. Revyen, Flemming Krøll.

"Med det program tror jeg godt, vi tør love, at det bliver en fantastisk aften, hvor vi hylder alt det gode fra Lolland-Falster og det positive livssyn. Forhåbentligt kommer der også en masse lokale københavnere og andre, som ikke stammer fra Lolland-Falster, for festen handler jo også om at bringe folk fra land og by lidt tættere sammen", fortæller Anne-Lise Becker.

Der kan både købes billetter til hele festen inkl. middag samt til festens anden afdeling, som begynder, når Noah går på scenen. Billetter købes online: www.billetto.dk/da/lollandfalster-lovestorm-live

Hovedsponsorer:

Business Lolland-Falster, Lolland Kommune, Guldborgsund Kommune, Lollands Bank, Færgen og QLF.

Nøgleord

Kontakter

Tovholder Anne-Lise Becker, Quality Lolland-Falster
Mobil: +45 2159 0488 eller +45 2243 2342
Mail: ab@qlf.dk

Billeder

Links

Information om First Link Kommunikation

First Link Kommunikation
Flæsketorvet 68, 1.
1711 København V

3052 5191http://firstlink.dk/
Fænomenet Lolland-Falster Lovestorm startede som en facebookgruppe med formålet om at sætte fokus på alle de positive ting, der foregår på Lolland-Falster. Gruppen har ca. 22.500 medlemmer.