MentorixMentorix

Mentorix overtager Rovsing Business Academy

Del

Mentorix overtager pr. 1. juni aktiemajoriteten og alle aktiviteterne i Rovsing Business Academy. Med overtagelsen bliver Mentorix den absolut førende kursusvirksomhed inden for akkrediterede kurser i projekt- program og porteføljeledelse.

Mentorix har i de seneste 8 år opbygget en særdeles solid kursusforretning baseret på moderne undervisningsprincipper og nyeste læringsteknologi, blandt andet gennem anvendelsen af den egenudviklede og prisbelønnede læringsplatform, Eurekos.  

”Vi har længe været på udkig efter gode muligheder for at udbygge vores kursusaktiviteter på, og med overtagelsen af Rovsing Business Academy når vi en vigtig milepæl i vores strategi”, udtaler bestyrelsesformand for Mentorix, Kenny Munck. 

Rovsing Business Academy var stærkt medvirkede til at indføre og udbrede PRINCE2 i Danmark, og har igennem tiden været en ledende udbyder af kurser i den såkaldte ”Best Practice” portefølje fra Axelos. 

Vi er meget tilfredse med aftalen, som betyder at vi sammen med Mentorix kan både styrke og udbygge vores position som leverandør af kurser med højt fagligt indhold, og samtidig tilbyde kunderne nye produkter med nye og spændende digitale løsninger”, siger direktør i Rovsing Business Academy, Anders Murmann. 

Mentorix har siden starten i 2010 været stærkt fokuseret på at skabe nye og anderledes kurser baseret på ny teknologi, høj faglighed og en moderne tilgang til undervisning og læring. Produktporteføljen har altid været fokuseret på projekt- og programledelse, og med overtagelsen af Rovsing Business Academy cementerer Mentorix sin position som førende formidler af projektfaglig træning og undervisning. 

Vi glæder os rigtigt meget til at byde Rovsing Business Academy velkommen i Mentorix familien, og ser frem at kunne tilbyde en række nye og spændende produkter inden for kort tid”, siger Direktør for Mentorix, Jesper Hansen. 

Mentorix og Rovsing Business Academy fortsætter begge som selvstændige virksomheder med eget brand, men med en række fælles funktioner. Som et led i overtagelsen flytter Rovsing Business Academy pr. 1. juni adresse til Gammel Strandvej 16-1, 2990 Nivå.

Nøgleord

Kontakter

Kenny Munck (Bestyrelsesformand i Mentorix): kmu@mentorix.dk, mob.: 20755937
Jesper Hansen (Adm. Direktør i Mentorix): jha@mentorix.dk, mob.: 40427254
Anders Murmann (Adm. Direktør i RBA): amu@rba.dk, mob.: 27122929

Links

Information om Mentorix

Mentorix
Gammel Strandvej 16, 1
2990 Nivå

http://www.mentorix.dk

Mentorix underviser og certificerer årligt ca. 3000 kursister fra både private og offentlige virksomheder. Mentorix ejes i dag af 3 partnere, og har siden opstarten i 2010 altid leveret overskud. Mentorix har både i 2015 og i 2016 været udnævnt til Børsen Gazelle virksomhed. 

Rovsing Business Academy har aftale med den danske stat om levering af kurser indenfor generel projektledelse, Statens IT-projektmodel mv. Virksomheden var den første til at udbyde PRINCE2 i Danmark, og har siden udbygget porteføljen med programledelse, porteføljestyring, risikostyring og agile projektmodeller. Rovsing Business Academy blev udnævnt til Børsen Gazelle i 2007, 2008 og igen i 2014.

Følg pressemeddelelser fra Mentorix

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.