ZINKPOWER køber Nordvestjysk Galvanisering A/S og C.M. Jernvarer. Odense A/S

Del

ZINKPOWER er nu også aktiv på det skandinaviske marked

ZINKPOWER har fra den 1. maj 2020 overtaget Nordvestjysk Galvanisering A/S og C.M. Jernvarer. Odense A/S.

Dermed er Kopf Gruppe via ZINKPOWER nu også aktiv på det skandinaviske marked for varmforzinkning med hele 2 anlæg.

Selskaberne har været en del af Aksel Nørgaard Holding A/S. Aksel Nørgaard har med succes været i branchen siden 1978.

Med smeltedigler på 12,20m i Holstebro og 9,20m i Odense har det danske marked hidtil været godt dækket ind, men med ZINKPOWERs indtræden på det danske marked, vil der opstå nye muligheder for kunderne.

ZINKPOWER er en af de førende udbydere af varmforzinkning i Europa og kan tilbyde varmforzinkning op til 17m i et dyp, højtemperatur varmforzinkning og pulverlakering. Vådlakering er allerede i dag en mulighed på fabrikken i Holstebro, så synergierne vil komme alle kunder til gode, i og med det nu er muligt at tilbyde alle typer overfladebehandling indenfor koncernen.  

ZINKPOWER overtager 150 erfarne medarbejdere, som vil fortsætte med at betjene det danske marked. Alle glæder sig til det nye samarbejde.

ZINKPOWER beskæftiger mere end 3000 medarbejdere fordelt på 47 fabrikker. Derudover indgår der i koncernen 5 pulverlakeringsanlæg, der markedsføres under navnet ZINKPOWER Coating.

Nøgleord

Kontakter

Niclas Adelsparre, CEO
ZINKPOWER, Danmark
+45 29 29 43 21
Email: na@nvg.dk

Information om ZINKPOWER

ZINKPOWER er en af de førende leverandører af varmforzinkning i Europa og koncernen råder endvidere over faciliteter i Asien og Amerika. Med dette opkøb satser ZINKPOWER nu også stort på det skandinaviske marked. ZINKPOWER tænker grønt og sætter løbende nye standarder inden for miljøbeskyttelse, hvilket placerer dem blandt verdens bedste på området. Bæredygtig, økologisk korrosionsbeskyttelse - det er det, ZINKPOWER står for.

ZINKPOWER, Holstebro
(Nordvestjysk Galvanisering A/S)
Skivevej 170
7500 Holstebro

ZINKPOWER, Odense
(J.M. Jernvarer. Odense A/S)
Teglværksvej 50
5220 Odense

 

 

Følg pressemeddelelser fra ZINKPOWER

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.