ZeroNorth

ZeroNorth sikrer over 350 millioner kroner i serie B investeringsrunde

Del

Nye investeringer fra PSG Equity sammen med yderligere investering fra nuværende aktionærer A.P Møller Holding og Cargill vil muliggøre yderligere acceleration af ZeroNorth mål om at Decarbonise Shipping industrien.

Teknologivirksomheden ZeroNorth har i dag annonceret, at der er rejst ny kapital på over 350 millioner kroner i den nyligt afsluttede serie B investeringsrunde.

Investeringen fra PSG Equity (”PSG”), en ledende kapital investor, der samarbejder med software og teknologivirksomheder om at accelerere deres vækst, går sammen med eksisterende investorer A. P. Møller holding og Cargill, der også deltager i denne runde. Det betyder at ZeroNorth fremover har en trio af partnere til at understøtte virksomhedens ambitiøse planer for fortsat vækst.

Denne serie B investering, i tillæg til partnerskabet med PSG Equity, vil hjælpe ZeroNorth’s vækst over de kommende år, med mulighed for yderligere investering i produkt innovation, udvidelse af de kundevendte teams samt forfølge M&A muligheder for at tilføje data, produkter og services til ZeroNorths platform.

Denne investering vil også hjælpe ZeroNorth med fortsat at accelerere den grønne omstilling indenfor global handel og drive reduceringen af CO2 udledning indenfor shipping på den korte bane. Dette skal gøres ved blandt andet at opnå en dybere indsigt gennem ZeroNorth platformen og ved at forbinde flere stakeholders på tværs af værdikæden og oversætte data til handling og værdi for beslutningstagerne. Eksempelvis er ZeroNorth allerede på vej til at hjælpe med en reduktion af CO2 udledningen på over en halv million tons i 2022, en stigning fra 218.000 tons i 2021.

Som kommentar til nyheden sagde, Søren Meyer, CEO hos ZeroNorth: ” Vi er glade for at kunne byde PSG Equity velkommen som en ny investor i ZeroNorth. Vi har ambitiøse mål, og PSG Equity deler vores vision om at muliggøre omfattende ændringer i, hvordan vores branche fungerer.”

Edward Hughes, administrerende direktør hos PSG Equity, sagde: "ZeroNorth har været i stand til at opnå en imponerende vækst på den korte tid, de har været i drift. Deres klare vision og køreplan for vækst samt den ekspertise, de har været i stand til at tiltrække, gør virksomheden attraktiv at samarbejde med. Deres etablerede track record for succes, den stærke kundefeedback og unikke blanding af maritim viden og teknologi, gør os sikre på, at de er positioneret til at være en vigtig spiller i at lede den grønne omstilling af global handel."

Edward tilføjede, "PSG Equity vil levere strategisk ekspertise, der er finpudset gennem arbejde med lignende teknologivirksomheder på tværs af vores portefølje. Vi er overbeviste om, at vi sammen vil hjælpe med at muliggøre den næste fase af ZeroNorth spændende vækstrejse.


Om PSG Equity

PSG Equity (“PSG”) er et vækst equity selskab, der samarbejder med software- og teknologivirksomheder for at hjælpe dem med at transformere deres vækstrejse, udnytte strategiske muligheder og opbygge stærke teams. Efter at have støttet mere end 100 virksomheder og faciliteret over 400 tillægsopkøb, bringer PSG omfattende investeringserfaring, dyb ekspertise inden for software og teknologi og en fast forpligtelse til at samarbejde med ledelsesteams. PSG blev grundlagt i 2014 og opererer ud fra kontorer i Boston, Kansas City, London, Paris, Madrid og Tel-Aviv. For at lære mere om PSG, besøg www.psgequity.com.

Om A.P. Møller Holding

A.P. Møller Holding er moderselskabet for A.P. Møller-koncernen. Formålet med A.P. Møller Holding er at udvikle ’nyttig virksomhed’, det vil sige at opbygge virksomheder, der har en positiv indvirkning på samfundet. Nogle af de største beholdninger omfatter A.P. Møller - Mærsk, Faerch Group, Unilabs, Maersk Drilling og Maersk Tankers. For yderligere information besøg https://apmoller.com/

Om Cargill

Cargills 155.000 medarbejdere i 70 lande arbejder ubønhørligt for at nå vores formål om at nære verdenen på en sikker, ansvarlig og bæredygtig måde. Hver dag forbinder vi landmænd med markeder, kunder med ingredienser og mennesker og dyr med den mad, de skal bruge for at trives. Vi kombinerer 156 års erfaring med nye teknologier og indsigter for at fungere som en betroet partner for fødevarer, landbrug, finansielle og industrielle kunder i mere end 125 lande. Side om side bygger vi en stærkere, bæredygtig fremtid for landbruget. For mere information, besøg Cargill.com

Kontakter

Billeder

Information om ZeroNorth

ZeroNorth
Amagerfælledvej 106
2300 København S

http://www.zeronorth.com

I erkendelse af udfordringerne fra klimaforandringerne blev teknologivirksomheden ZeroNorth grundlagt for at fremskynde overgangen til grønnere global handel. Ved at blande banebrydende datadrevet teknologi med menneskelig ekspertise tilbyder ZeroNorth-platformen en række softwareløsninger, der hjælper den globale shippingindustri med at reducere emissioner og reducere dens indvirkning på klimaet, samtidig med at den kommercielle ydeevne opretholdes.

ZeroNorth er en multi-service platform og førende teknologiudvikler, som sammenkobler data til indsigt og handlinger, og optimerer global handel for fragtejere, fartøjsejere, kommercielle operatører, befragtere og bunkerleverandører. Virksomhedens software tilbyder et komplet udvalg af tjenester, som understøtter værdikæden for at øge indtjeningen og reducere Co2-emissioner; leveret til kunder gennem en software-as-a-service (SaaS) model.

For mere information, besøg venligst: https://zeronorth.com

Følg pressemeddelelser fra ZeroNorth

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.