Zendium

Zendium tager næste skridt mod en mere bæredygtig fremtid

Del

Zendium vil nu gøre det lettere for forbrugerne at introducere bæredygtige produkter. Zendiums nye tandpastatuber og mundskylflasker består af biobaseret og genanvendt plastik. Ligeledes er æskerne til tandpastatuben også baseret på genanvendt pap.

Zendium har med en stribe nye initiativer øget sit fokus på en grøn omstilling. Genanvendt og biobaseret materiale i produktemballage og fornybare energikilder er omdrejningspunktet for Unilever, der ejer og producerer Zendiums produkter. De nye tiltag er en naturlig udvikling hos Zendium, da Unilever de sidste mange år har arbejdet målrettet mod at gøre en bæredygtig livsstil tilgængelig for alle. Det er især i produkternes emballage, de gennemgribende ændringer er sket. 

Alle Zendiums tandpastatuber vil nu bestå af mere end 60% plantebaseret plastik. Der benyttes genanvendt pap til indpakningen og mundskylflaskerne indeholder 96% genanvendt plastik. Produktionen bliver endvidere drevet af 100% vedvarende energi fra fornybare kilder. Derudover er tandbørsterne ”Complete Protection”, ”Sensitive” og ”Clinic – Extra soft” af 90% genanvendt plastik. 

”Vi er super stolte over vores produkters nye emballage. Det betyder meget for os hos Zendium, at vi kan hjælpe med at beskytte det, naturen har givet os – både i vores mund og i verden omkring os. Med den nye bæredygtige emballage og produktion har det været vigtigt for os at have fokus på hele processen – lige fra energien vi bruger - til den færdige indpakning”, siger Cecilie Birch, Nordic R&D Manager hos Zendium.

Tandpasta med naturlige proteiner og enzymer

Den grønne omstilling ligger fint i tråd med Zendiums produkter, da de styrker mundens naturlige forsvar og virkemåde ved hjælp af naturlige proteiner og enzymer, som fremmer og opretholder mundens sundhedsrelaterede bakterier og mikrobiom.

”Vi ved, at de kommende generationer har meget høje forventninger til virksomheders sociale ansvar og initiativer inden for bæredygtighed, og det er noget, vi bestræber os på at imødekomme. Vi producerer hverdagens forbrugsgoder, og derfor er det ekstra vigtigt, at vi tager et ansvar for at passe på klodens ressourcer”, fortsætter Cecilie Birch.

Produkterne med den nye emballage er i dagligvarehandlen.

Nøgleord

Kontakter

Cecilie Birch
Nordic R&D Manager hos Zendium.
E-mail Cecilie.Birch@Unilever.com

Vedhæftede filer

Links

Information om Zendium

Zendium
Zendium
Unilever Danmark A/S, Ørestads Boulevard 73
2300 København S

70277784https://www.zendium.dk

Vores historie begynder i Skandinavien med dr. Henk Hoogendoorn, som i 1969 studerede, hvordan munden naturligt beskytter vores tænder og tandkød. Som et resultat af sit arbejde blev han inspireret til at udvikle Zendium, en tandpasta, der indeholder de samme naturlige enzymer og proteiner, som munden bruger til at bekæmpe årsagerne til tandproblemer som huller, tandkødsproblemer og følsomme tænder.

Zendium er mild, mild, men effektiv og indeholder de samme naturlige enzymer og proteiner som din mund. Så hver gang, du børster tænder, beskytter den din mund naturligt ved at booste de gode bakterier og giver dig ekstra styrke til at bekæmpe årsagerne til tandproblemer. Alt sammen uden at bruge antibakterielle midler.

Følg pressemeddelelser fra Zendium

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.