YouSee

YouSee og TV 2 i nyt strategisk partnerskab

Del

Mange års godt samarbejde mellem TV 2 og YouSee udbygges nu med et strategisk partnerskab. Det giver endnu flere danskere adgang til indhold fra TV 2 – herunder TV 2 PLAY og den nye sportskanal TV 2 SPORT X – som del af YouSee’s fleksible tv-produkt, Bland Selv. Også produktionen af nye danske tv-serier er en del af aftalen.

Salgsdirektør Stig Møller Christensen, TV 2, og Christian Morgan, Mediedirektør i YouSee
Salgsdirektør Stig Møller Christensen, TV 2, og Christian Morgan, Mediedirektør i YouSee

Stadig flere tv-kunder hos YouSee vælger at blande tv og streaming, og derfor har det længe været et ønske at tilføje TV 2 PLAY til Bland Selv. Nu har YouSee og TV 2 indgået en aftale, der betyder, at både TV 2 PLAY og den netop annoncerede TV 2 SPORT X bliver en del af YouSee’s fleksible tv-pakke.

”Vores kunder sætter stor pris på at kunne vælge streamingtjenester som en del af deres tv-pakke. Derfor er vi glade for, at vi nu får mulighed for at tilbyde dem TV 2 PLAY – en af danskernes foretrukne streamingtjenester – i Bland Selv. Samtidig er vi spændte på at følge TV 2s nye sportskanal, TV 2 SPORT X, som vi ligeledes lancerer i Bland Selv. Vi har i mange år haft et godt samarbejde med TV 2, og med den nye aftale sikrer vi både større valgfrihed og endnu mere dansk indhold til YouSee’s kunder – og det ved vi, at de i høj grad efterspørger,” siger Christian Morgan, mediedirektør i YouSee.

TV 2s viceadministrerende direktør, Flemming Rasmussen, glæder sig over, at det strategiske samarbejde med YouSee betyder, at TV 2s danske indhold i endnu højere grad flytter ind hos YouSee.

”Med dette strategiske partnerskab sikrer vi både den vigtige digitale vækst på TV 2 PLAY, samtidig med at aftalen spiller glimrende sammen med vores ønske om at sikre en fortsat høj udbredelse af TV 2s kanaler i den traditionelle tv-distribution”, siger Flemming Rasmussen.

Ny kanal lanceres i fleksibel tv-pakke
Det er første gang nogensinde, at en ny tv-kanal – i dette tilfælde TV 2 SPORT X, der bliver født som en streamingkanal på TV 2 PLAY – introduceres til markedet som del af en fleksibel tv-pakke som Bland Selv og ikke som en del af en fast tv-pakke.

”I et stadig mere fragmenteret tv-marked er det alfa og omega, at danskerne har mulighed for at sammensætte en tv-pakke, der lever op til netop deres underholdningsbehov. Derfor er fleksible tv-pakker som Bland Selv fremtidens tv-produkt, og vi er utroligt glade for, at vi for første gang kan lancere en tv-kanal via Bland Selv. Med TV 2 SPORT X, der bl.a. viser spansk og italiensk fodbold, ATP- og Wimbledon-tennis samt NBA-basketball, får vores kunder endnu større mulighed for at sammensætte lige præcis den underholdningspakke, som de har lyst til”, siger Christian Morgan.

Partnerskabet mellem YouSee og TV 2 betyder, at TV 2s kanaler opnår en bredere distribution hos YouSee, og at TV 2 CHARLIE fra 1. januar 2020 bliver en del af grundpakken hos tv-distributøren.

”Vi ser dette strategiske partnerskab som en vigtig milepæl, hvor vi virkelig får sat kombinationen afTV 2s stærke indhold og YouSee’s styrke på distribution i spil. PLAY-partnerskabet har vi begge store forventninger til, og det illustrerer, hvordan vi får ny og traditionel tv-forretning til at skabe synergier. YouSee er klar markedsleder og har en meget innovativ tilgang til at kombinere tv og streaming i samme abonnement. Vi er sikre på, at vi kan løfte aftalen til gavn for begge parter og til glæde for de danske seere og brugere,” siger salgsdirektør Stig Møller Christensen, TV 2 Betalings-tv.

Sammen om at lave dansk indhold
YouSee og TV 2 har som en nyskabende del af aftalen også besluttet at gå sammen om at producere danske tv-serier, der vil kunne tilgås eksklusivt af YouSee’s og TV 2 PLAYs kunder.

”Vi har de seneste år løbende udvidet vores indholdsproduktion, og jeg glæder mig til, at vi med TV 2 kan producere danske tv-serier, der ovenikøbet kan komme endnu bredere ud. TV 2 står bag mange succesfulde danske fiktionsserier – senest ’Kriger’, ’Minkavlerne’ og ungdomsserien ’Perfekte Steder’ – og jeg glæder mig over, at vi sammen kan skabe mere stærk fiktion,” siger Christian Morgan.

Sune Roland Jensen, der er indholdschef på TV 2 PLAY og TV 2 ZULU, siger:

”YouSee er nye på indholdsmarkedet, men har allerede vist stor evne og vilje på området, blandt andet med serier som ’29, 30, 31’ og ’Sunday’, og som kanalejer med Xee. Netop danske fiktionsserier er i høj grad et lokomotiv for streamingtjenester som TV 2 PLAY og Xee on demand – både når det gælder forbrug, fastholdelse af kunder samt tiltrækning af nye kunder. Det er et sindssygt spændende perspektiv, at vi nu også kan samarbejde med YouSee på produktionssiden for at styrke vores indholdstilbud til de danske seere og brugere – med et tydeligt lokalt afsæt.”

YouSee’s tv-kunder vil i starten af det nye år kunne vælge både TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY i Bland Selv.

Kontakter

Billeder

Salgsdirektør Stig Møller Christensen, TV 2, og Christian Morgan, Mediedirektør i YouSee
Salgsdirektør Stig Møller Christensen, TV 2, og Christian Morgan, Mediedirektør i YouSee
Download
Download

Information om YouSee

YouSee
YouSee
Teglholmsgade 1
0900 København C

https://yousee.dk/

Om YouSee
YouSee udbyder internet, mobiltelefoni og tv/streaming til mere end 3 mio. danskere. Hver dag forbinder de deres kunder via landets bedste 5G mobilnetværk, ligesom de giver flest danskere de højeste internethastigheder og leverer underholdning via markedets største tv/streaming-univers. YouSee er en del af Nuuday-koncernen.

Læs mere om YouSee på yousee.dk.

Følg pressemeddelelser fra YouSee

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra YouSee

YouSee skyder julen i gang med rå julespecial på actionserien ’2 Døgn’18.11.2021 08:09:00 CET | Pressemeddelelse

Mafiabosser og lejemordere er ikke det første, man tænker på, når nogen siger ”jul”. Det laver YouSee nu om på med den nye YouSee Original ’2 Døgn: Et juleeventyr’, der følger fætrene Otto og Christians færden i det kriminelle miljø på juleaftensdag. Med referencer til Kill Bill og Fight Club og et urbant julenummer af Carl Knast, ønsker YouSee at give deres bud på en anderledes julefortælling.

Stærkt cast og nyfortolkning af Ulige Numres ’Frit land’ i Xee’s forløber til actionserien ’2 Døgn’12.10.2021 07:45:00 CEST | Pressemeddelelse

Nu starter optagelserne til den nye YouSee Original ’2 Døgn: Frit land’ med blandt andet Sebastian Bull, Gustav Giese, Alba August og Christopher Læssø på rollelisten. Miniserien foregår tre år før sæson 1 og følger karakteren Nicki Nørrebro og hans rejse mod at bevæge sig op i hierarkiet i den lokale bande på den københavnske Vestegn. Titlen er inspireret af sangen ’Frit land’ af Ulige Numre, der i serien optræder i en nyfortolkning mellem Carl Emil Petersen og Anders Trentemøller.

’Fantomforhold’: Se den hjertevarme tragikomedie om kærestesorger på Xee fra den 1. november7.10.2021 08:15:00 CEST | Pressemeddelelse

Med humor og hjertevarme dykker den nye Xee-serie ’Fantomforhold’ ned i den svære hjertesorgs mange afkroge. Blandt de medvirkende er nye talenter som Anna Bruus og Anna Juul samt veletablerede skuespillere som Ann Eleonora Jørgensen, Kirsten Lehfeldt og Peter Plaugborg. Lydmor har lavet et originalt soundtrack til serien, som får premiere på Xee den 1. november.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum