YouSee og TDC Erhverv tilbyder nu fuldt produktudbud på Fibias fibernet

Del

Fra i dag kan 415.000 adresser på store dele af Sjælland og i Østjylland købe fleksible tv-løsninger fra YouSee via Fibias fibernet, ligesom TDC Erhverv åbner op for endnu flere tjenester til erhvervskunderne. Dermed tilbyder begge brands nu fuldt produktudbud på Fibias fibernet.

Nu kan 415.000 adresser vælge fleksible tv-løsninger fra YouSee og endnu flere erhvervsløsninger fra TDC Erhverv via Fibias fibernet. På billedet: Direktør for TDC Erhverv, John Henriksen (venstre) og direktør for YouSee, Christian Morgan (højre).
Nu kan 415.000 adresser vælge fleksible tv-løsninger fra YouSee og endnu flere erhvervsløsninger fra TDC Erhverv via Fibias fibernet. På billedet: Direktør for TDC Erhverv, John Henriksen (venstre) og direktør for YouSee, Christian Morgan (højre).

Nu bliver der endnu mere at vælge mellem for både privatforbrugere og virksomheder på store dele af Sjælland og i Østjylland. Fra i dag kan adresser på Fibias fibernet nemlig vælge fleksible tv-løsninger fra YouSee og endnu flere erhvervsløsninger fra TDC Erhverv via Fibias fibernet. Det glæder direktør hos YouSee, Christian Morgan.

”Vores ambition er, at alle husstande får de bedste produkter og den bedste forbindelse på adressen. Derfor er det et vigtigt skridt på rejsen, at vi nu også åbner op for salg af fleksible tv-løsninger via Fibias fibernet, som giver borgere på Sjælland og i Østjylland endnu bedre mulighed for at vælge de løsninger, der passer bedst til deres behov,” siger Christian Morgan og fortsætter:

”Vi oplever, at rigtig mange forbrugere i dag ønsker at samle deres tv og internet hos den samme udbyder. Både fordi det er nemmere at have ét kontaktpunkt, ligesom de to produkter er testet og optimeret til hinanden, så man opnår den bedste oplevelse og højeste kvalitet. Fra i dag bliver det også muligt for husstande med adgang til Fibias fibernet at samle tv og internet hos YouSee og dermed opnå fordelene ved den hurtigere og mere stabile forbindelse.”

John Henriksen, direktør for TDC Erhverv, ser også frem til at kunne tilbyde endnu flere tjenester til erhvervskunderne via fibernettet.

”Det glæder mig, at vi nu åbner yderligere op for salg af vores brede portefølje af erhvervsløsninger til de danske virksomheder via Fibias fibernet. I takt med at samfundet og virksomhederne bliver mere digitale, bliver der tilsvarende et større behov for at have adgang til de bedste digitale erhvervsløsninger samt lynhurtigt, stabilt og driftssikkert internet via fiber,” siger John Henriksen.

Også i Fibia glæder man sig over aftalen.

”I Fibia udbygger vi hele tiden vores fibernet. Alene sidste år rullede vi fiber ud til yderligere 90.000 adresser, så der nu er knap 600.000 husstande på Sjælland, Lolland og Falster samt i Østjylland, der har adgang til fibernet i verdensklasse. Aftalen med YouSee og TDC Erhverv betyder, at de mange danskere nu får endnu flere valgmuligheder indenfor både internet, tv og streaming,” siger teknisk direktør i Fibia, Steen Nielsen.

Da YouSee og TDC Erhverv åbnede for salg af henholdsvis internet og nogle erhvervsløsninger via Fibias fibernet i november sidste år kunne man i første omgang tilbyde 318.000 adresser adgang. I dag er tallet oppe på ca. 415.000 adresser, og der åbnes løbende op for flere.

Om Nuuday
Nuuday består af en række stærke brands, der tilsammen leverer innovative digitale services inden for TV, bredbånd, netværk og telefoni til private kunder og virksomheder. YouSee, Telmore, Hiper, eesy og Blockbuster servicerer danskere på tværs af alder, køn og bopæl på privatmarkedet. På erhvervsmarkedet servicerer Nuuday mindre såvel som store erhvervsvirksomheder med TDC Erhverv, NetDesign og Relatel. Nuuday beskæftiger omkring 3.700 medarbejdere på tværs af Danmark og har ca. 6 mio. privat- og erhvervskundeforhold.

Pressekontakt: Celina Petersen Razavi, tlf. +45 2939 4246, celra@nuuday.dk


Om Fibia
Fibia er et 100 pct. danskejet bredbåndsselskab, der har specialiseret sig i at levere hurtigt og stabilt internet. Fibia er ejet af andelsselskaberne Andel og NRGi. Inden udgangen af 2023 vil alle andelshavere i de to selskaber være blevet tilbudt en fibernetforbindelse.

Pressekontakt: Rasmus Avnskjold, tlf. +45 6077 9000, rba@andel.dk

Kontakter

Billeder

Nu kan 415.000 adresser vælge fleksible tv-løsninger fra YouSee og endnu flere erhvervsløsninger fra TDC Erhverv via Fibias fibernet. På billedet: Direktør for TDC Erhverv, John Henriksen (venstre) og direktør for YouSee, Christian Morgan (højre).
Nu kan 415.000 adresser vælge fleksible tv-løsninger fra YouSee og endnu flere erhvervsløsninger fra TDC Erhverv via Fibias fibernet. På billedet: Direktør for TDC Erhverv, John Henriksen (venstre) og direktør for YouSee, Christian Morgan (højre).
Download
Gravearbejde under etablering af fibernet. Foto: Fibia
Gravearbejde under etablering af fibernet. Foto: Fibia
Download

Information om Nuuday

Nuuday
Teglholmsgade 1
0900 København C

https://nuuday.dk/

Om Nuuday
Nuuday består af en række stærke brands, der tilsammen leverer innovative digitale services inden for TV, bredbånd, netværk og telefoni til private kunder og virksomheder. YouSee, Telmore, Hiper, eesy og Blockbuster servicerer danskere på tværs af alder, køn og bopæl på privatmarkedet. På erhvervsmarkedet servicerer Nuuday mindre såvel som store erhvervsvirksomheder med TDC Erhverv, Netdesign og Relatel. Nuuday beskæftiger omkring 3.700 medarbejdere på tværs af Danmark og har ca. 6 mio. privat- og erhvervskundeforhold.

Læs mere om Nuuday på nuuday.dk.

Følg pressemeddelelser fra Nuuday

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nuuday

Nuuday kickstarter komplet IT-transformation: “Vi vil levere de bedste kundeoplevelser som den førende digitale serviceudbyder i Danmark”28.6.2022 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Med annonceringen af Netcracker Technology som strategisk partner for Nuudays komplette IT-transformation igangsætter Danmarks største teleselskab rejsen mod at blive den mest digitale serviceudbyder i Danmark, der vil levere de bedste kundeoplevelser. Den nye IT-platform bliver omdrejningspunkt for en gennemgribende virksomhedstransformation.

Henrik Christiansen bliver ny CFO og en vigtig del af Nuudays virksomhedstransformation1.6.2022 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Henrik Christiansen bliver ny CFO i Nuuday, hvor han starter d. 1. august. Henrik kommer fra en stilling som CFO i dagligvarekoncernen Dagrofa, hvor han har spillet en afgørende rolle i eksekveringen af ​​en omfattende turn-around, der har transformeret Dagrofa til en solid og profitabel virksomhed. I Nuuday vil Henrik blive en central figur i den igangværende virksomhedstransformation, som skal forvandle Nuuday til at blive et af de mest digitale og kundeorienterede teleselskaber i Europa. Med ansættelsen af Henrik Christiansen har CEO Jon James nu gennemført omorganiseringen af Nuudays ledelsesteam, som han igangsatte kort efter sin ankomst sidste år. “Henrik er en stærk leder med en dokumenteret erfaring med at lede effektive økonomifunktioner og gennemføre succesfulde og komplekse transformationer. Jeg er glad for, at vi har været i stand til at tiltrække Henrik til Nuuday”, siger CEO Jon James. Henrik kommer til Nuuday efter næsten otte år hos Dagrofa, og forinden var Henrik CFO h

Nuuday leverer en solid start på 2022 med 2 procent vækst i serviceomsætningen samt stabil udvikling inden for mobil og bredbånd6.5.2022 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Nuuday fortsatte i første kvartal af 2022 med at eksekvere sin strategi om at stabilisere forretningen inden for både B2C og B2B med fokus på strategiske kerneprodukter inden for mobil og bredbånd. Serviceomsætningen steg til 3.332m DKK, hvilket er en stigning på 2% ift. samme periode året før. Væksten blev drevet af en omsætningsfremgang på 6% inden for mobility services på tværs af erhvervs- og privatforretningen. Nuuday fortsatte stabiliseringen af kundebasen inden for de strategiske nøgleprodukter mobil og højhastighedsbredbånd, hvor kundebasen på mobil privatmarkedet steg med 2.000 omsætningsgenererende enheder (RGU[1]), mens der kom 1.000 færre RGU’er inden for bredbånd til private. Samlet set er dette udtryk for en væsentlig forbedring på privatmarkedet i forhold til de seneste kvartaler, samtidig med at kundebasen på erhvervsmarkedet fortsatte med at vokse drevet af vækst inden for mobil. TV-forretningen registrerede et tab på 21.000 RGU’er i Q1. Resultaterne afspejler Nuuday’s

Nuuday afsluttede 2021 med vækst i service revenue for andet kvartal i træk og med nettotilgang i omsætningsgenererende enheder (RGU’er) for første gang i mange kvartaler14.2.2022 09:00:00 CET | Pressemeddelelse

Nuuday afsluttede året 2021 med fremgang. Service revenue voksede med 1,4% ifht. Q4 2020, og den positive udvikling følger i halen på et Q3, der også bød på vækst i service revenue ifht. Q3 2020. Den positive tendens var i Q4 særligt baseret på omsætningsfremgang for mobility services, som voksede med 6,8% i forhold til Q4 2020. “Vi er i 2021 begyndt at eksekvere på de første faser af Nuuday’s betydelige transformation. Jeg er derfor tilfreds med at se, at vi er lykkedes med at stabilisere både kundebasen og indtjeningen i løbet af Q4”, lyder det fra Nuuday CEO, Jon James. For første gang i mange kvartaler oplevede Nuuday nettotilgang i antallet af omsætningsgenererende enheder (RGU[1]), der voksede med 28.000 fra Q3 til Q4 på tværs af forretningssegmenter. Denne udvikling blev ikke mindst drevet af vækst inden for højhastighedsbredbånd, der voksede med 14.000 RGU’er i takt med, at Nuuday har fået adgang til fibernettet i flere forsyningsområder og nu kan tilbyde alle kerneprodukter på

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum