YouSee

YouSee lancerer nyt 2.500 Mbit bredbåndsprodukt

Del

Fra den 30. juni kan YouSee tilbyde en fiberforbindelse på hele 2.500 Mbit til en række danske husstande. Dermed kan YouSee-kunder få en smag af fremtiden med en hastighed, der er mere end dobbelt så hurtig som de fiberhastigheder, YouSee hidtil har udbudt.

Nu lancerer YouSee et nyt 2.500/2.500 Mbit bredbåndsprodukt via TDC Nets fibernetværk. Produktet vil give YouSee-kunder mere end dobbelt så høj hastighed på deres internetforbindelse, end det hidtil har været muligt - med en minimumshastighed på 2.300 Mbit. Det betyder, at kunder lynhurtigt kan gå på nettet eller streame deres favoritindhold.

”Vi har en ambition om at kunne tilbyde de hurtigste fiberforbindelser til alle danskere, og i takt med udbredelsen af fiber, har mange flere danskere fået adgang til højere hastigheder. Med det nye bredbåndsprodukt på 2.500 Mbit, som vi nu kan introducere, får vores kunder adgang til en markant hurtigere og mere fleksibel internetforbindelse. Med så høj hastighed er der altid plads til flere downloads, flere venner på besøg, flere LAN-parties og langt flere enheder online,” siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee og fortsætter:

”Der er endnu kun et begrænset antal husstande, der har mulighed for at få 2.500 Mbit, men vi regner med løbende at kunne tilbyde det nye lynhurtige bredbåndsprodukt til endnu flere danskere. I den nærmeste fremtid vil en forbindelse på 1.000 Mbit, som rigtig mange danskere har adgang til, dog kunne opfylde langt de fleste husstandens internetbehov.”

Prisen på YouSee’s nye 2.500 Mbit bredbåndsprodukt er 549 kr. om måneden, og man får både en router og sikkerhedspakke med ved oprettelse. Man kan tjekke hvilke hastigheder, der er tilgængelig på ens adresse, på YouSee’s hjemmeside.  

Fakta om 2.500/2.500 Mbit hos YouSee
For at få den hurtigere forbindelse er det en forudsætning, at man får en ny fiberboks og en wifi-router, der understøtter minimum 2.5 gigabit. YouSee leverer dette udstyr til kunderne. Minimumshastigheden er på 2.300/2.300 Mbit og op til 2.500/2.500 Mbit. Følgende skal være opfyldt for at kunne opnå minimumshastigheden:

  • Der skal være en kablet forbindelse med de medfølgende netværkskabler (eller tilsvarende type af kategori 6 netværkskabel) mellem fiberboks, wi-fi router og kundens eget udstyr.
  • Det forudsættes desuden, at kundens eget udstyr, fx en PC, der tilsluttes wifi-routeren, har et netværkskort, der understøtter 2.5 gigabit.

Det nye bredbåndsprodukt udbydes via TDC Net til mere end 27.000 husstande i de største danske byer. TDC Net er i gang med at forberede alle nye fiberforbindelser til også at kunne understøtte teknologien.

Billeder

Information om YouSee

YouSee
YouSee
Teglholmsgade 1
0900 København C

https://yousee.dk/

Om YouSee
YouSee udbyder internet, mobiltelefoni og tv/streaming til mere end 3 mio. danskere. Hver dag forbinder de deres kunder via landets bedste 5G mobilnetværk, ligesom de giver flest danskere de højeste internethastigheder og leverer underholdning via markedets største tv/streaming-univers. YouSee er en del af Nuuday-koncernen.

Læs mere om YouSee på yousee.dk.

Følg pressemeddelelser fra YouSee

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra YouSee

Se den nye YouSee Original ‘Frit land’ fra den 11. april17.3.2022 08:15:00 CET | Pressemeddelelse

Det er et barskt og ærligt kig ind i den kriminelle underverden, der bedst beskriver YouSee’s nye original ’Frit land’. I serien følger vi karakteren Nicki og hans rejse op i hierarkiet i den lokale bande på den københavnske Vestegn. På rollelisten står blandt andet Sebastian Bull, Gustav Giese, Christopher Læssø og Alba August, mens Carl Emil Petersen og Anders Trentemøller står for titelsangen i en nyfortolkning af Ulige Numres ’Frit land’.

YouSee skyder julen i gang med rå julespecial på actionserien ’2 Døgn’18.11.2021 08:09:00 CET | Pressemeddelelse

Mafiabosser og lejemordere er ikke det første, man tænker på, når nogen siger ”jul”. Det laver YouSee nu om på med den nye YouSee Original ’2 Døgn: Et juleeventyr’, der følger fætrene Otto og Christians færden i det kriminelle miljø på juleaftensdag. Med referencer til Kill Bill og Fight Club og et urbant julenummer af Carl Knast, ønsker YouSee at give deres bud på en anderledes julefortælling.

Stærkt cast og nyfortolkning af Ulige Numres ’Frit land’ i Xee’s forløber til actionserien ’2 Døgn’12.10.2021 07:45:00 CEST | Pressemeddelelse

Nu starter optagelserne til den nye YouSee Original ’2 Døgn: Frit land’ med blandt andet Sebastian Bull, Gustav Giese, Alba August og Christopher Læssø på rollelisten. Miniserien foregår tre år før sæson 1 og følger karakteren Nicki Nørrebro og hans rejse mod at bevæge sig op i hierarkiet i den lokale bande på den københavnske Vestegn. Titlen er inspireret af sangen ’Frit land’ af Ulige Numre, der i serien optræder i en nyfortolkning mellem Carl Emil Petersen og Anders Trentemøller.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum