YouSee

YouSee lancerer Apple Watch med e-sim

Del

Fra den 14. juni kan YouSee-kunder købe Apple Watch med indbygget simkort og dermed koble mobilabonnementet til Apple Watch. Det er første skridt på vejen til at integrere e-sim i produkterne, og det er en mulighed, som danskerne i høj grad efterspørger.

Den 14. juni lancerer YouSee Apple Watch med e-sim, og dermed kan mobilkunderne lade mobilen blive hjemme, men fortsat ringe og modtage opkald, læse og sende beskeder, høre musik og bruge alle de andre smarte funktioner, som uret indeholder.

”Vi har oplevet stor efterspørgsel efter at bruge e-sim hos vores kunder, og derfor er vi glade for, at vi fra den 14. juni kan tilbyde Apple Watch med indbygget simkort. Vi lever i en mere og mere digitaliseret verden, og derfor skal vores kunder selvfølgelig også kunne løbe eller cykle en tur og stadig have glæde af alle funktioner på uret uden at have deres iPhone med,” siger Hans Henrik Knudsen, produktdirektør i YouSee.

Apple Watch 4 har indbygget simkort og 4G-forbindelse og med et abonnementstilkøb (Smart Wear) er det muligt at dele sit mobilabonnement med e-sim i Apple Watch. For at købe Smart Wear hos YouSee skal man have et mobilabonnement hos YouSee samt en iPhone 6 eller nyere. Smart Wear koster 30 kr. om måneden, men er gratis de første 3 måneder i hele 2019.

”Når du opretter et Smart Wear-abonnement, er det reelt en deling af dit YouSee-mobilabonnement. Ved hjælp af et indbygget simkort i dit Apple Watch bliver uret tilknyttet dit mobilabonnement. Herefter har uret adgang til al den data og alt det indhold, der normalt er en del af dit mobilabonnement, og du får selvfølgelig også fortsat glæde af at være på Danmarks bedste mobilnetværk, når du bruger dit ur som telefon,” siger Hans Henrik Knudsen.

Med lanceringen af Apple Watch med e-sim tager YouSee første skridt mod at kunne tilbyde endnu flere produkter med e-sim, og på sigt er det også planen at understøtte mobiltelefoner med indbygget e-sim.

”Vi er fortsat ved at udvikle og understøtte e-sim i vores systemer, og det kræver både test og udvikling for at sikre, at løsningen virker optimalt på alle enheder og dermed sikre den bedste kundeoplevelse. Vi kan derfor endnu ikke give et præcist tidspunkt for, hvornår vi kan lancere e-sim til mobiltelefoner, men vi glæder os til at gøre det endnu lettere at være mobilkunde hos YouSee,” fortæller Hans Henrik Knudsen, der også understreger, at man arbejder på at få YouSee Musik integreret på Apple Watch, så mobilkunderne også der kan få glæde af deres musiktjeneste.

I første omgang kan Apple Watch 4 købes i alle YouSee’s butikker, men senere i juni åbnes der også op for, at man kan købe Apple Watch 4 på yousee.dk

Smart Wear abonnementet tilkøbes via den præinstallerede Watch-app, der findes på alle kompatible iPhones.

Fakta om Apple Watch og e-sim hos YouSee

  • Man skal have en iPhone 6 eller nyere. Ældre modeller kan ikke forbinde til Apple Watch. Har man et ur i forvejen, som man gerne vil parre, skal det også være Apple Watch 3 eller 4 med indbyttet e-sim.
  • Man skal have et YouSee-mobilabonnement. Det er nemlig abonnementet, der sørger for, at mobil og ur taler sammen. Derfor skal mobilabonnement og Smart Wear-abonnementet være hos samme udbyder. Desuden skal abonnementet være købt inden for de seneste år, da det desværre ikke er teknisk muligt at integrere Smart Wear-abonnementet med ældre mobilabonnementer.
  • Man køber Smart Wear-abonnementet via appen ’Watch’ på iPhonen. Det er også her, man forbinder ens iPhone til uret. De første tre måneder er gratis. Herefter koster det 30 kr./md.

Læs mere på yousee.dk/applewatch.

Kontakter

Billeder

Information om YouSee

YouSee
YouSee
Teglholmsgade 1
0900 København C

https://yousee.dk/

Hos YouSee får du de bedste tv-kanaler og streamingtjenester, de nyeste film og serier, eksklusiv underholdning og al din yndlingsmusik. YouSee er en del af TDC-koncernen og leverer underholdning til mere end halvdelen af Danmarks husstande. Vi er landets største udbyder af hurtigt bredbånd og forbinder hver dag tusindvis af danskere via Danmarks bedste mobilnetværk.

Læs om YouSee, og alt det du får med, på yousee.dk.

Følg pressemeddelelser fra YouSee

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra YouSee

YouSee og Discovery når ikke at få ny aftale på plads til årsskiftet6.11.2019 10:00:09 CETPressemeddelelse

YouSee og Discovery har forhandlet siden foråret. YouSee har i en ny aftale ønsket at sikre større valgfrihed og balancerede priser, men det er desværre ikke lykkedes at finde en aftale inden deadline. Discovery’s tv-kanaler vil derfor ikke være en del af YouSee’s tv- og streaming-tilbud fra årsskiftet. YouSee ønsker fortsat at tilbyde Discovery’s indhold til sine kunder og vil derfor arbejde videre på at finde en løsning.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum