Danske Spil A/S

Yngre mand fra Nordjylland vinder 1.000.060 kroner

Del

En yngre mand fra det nordjyske tjekkede sin Lotto app midt i et spil PlayStation med vennerne, og kunne ikke tro sine egne øjne.

”Jeg sad og spillede PlayStation med nogle kammerater, og så gik jeg bare lige ind på appen for at se, om jeg havde vundet, og det havde jeg så,” fortæller den unge mand fra Nordjylland.

Først troede han ikke på det, og måtte flere gange dobbelttjekke, om appen nu talte sandt.

”Det var meget surrealistisk. Jeg troede ikke på det til at starte med. Jeg lukkede og åbnede appen flere gange. Jeg spiller ikke så tit, og det er forskelligt, om jeg spiller på appen eller køber en kupon i en butik. Det er alt efter, hvorhenne jeg føler mig heldig,” fortæller han ydmygt.

Selvom han var midt i et computerspil med sine venner, da han så tallet 1.000.060 på sin telefon, valgte han at holde den gode nyhed helt for sig selv.

”Jeg sagde intet til de venner, jeg spillede PlayStation med. Jeg spillede bare videre og sad og fejrede det med mig selv. Jeg holder det helt hemmeligt, og det er faktisk kun mine forældre, der ved det”.

Pengene skal investeres
Selvom han stadig er hjemmeboende, har hans forældre ikke en holdning til, hvad pengene skal gå til, fortæller han. Og han har allerede udtænkt sig en fornuftig plan.

”Jeg vil gerne investere dem. Men jeg ved ikke nok om det til, at jeg selv tør gøre det, derfor har jeg også sagt ja til at snakke med Danske Spils millionærrådgiver,” fortæller han.

Han har dog også tænkt på, hvad der skal ske, når han skal flytte hjemmefra.

”Jeg har også gået med tankerne om at købe min egen lejlighed,” slutter han af med et smil.

Hvad er millionærrådgivning?
Danske Spil er altid i kontakt med heldige kunder, når de vinder store beløb, og tilbyder dem såkaldt millionærrådgivning. Her taler en særligt uddannet Danske Spil-ansat, som er statsautoriseret revisor, med vinderen om, hvordan man kan forholde sig og administrere en stor gevinst. 

Om Lotto

  • Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften.
  • Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker
  • Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum