Styrelsen for Patientsikkerhed

Yderligere fire personer bekræftet smittet med COVID-19

Del

Yderligere fire personer er blevet testet positive for COVID-19 (ny coronavirus). Antallet af bekræftet smittede personer, der opholder sig i Danmark, er nu oppe på ti.

Endnu fire personer er bekræftet smittet med COVID-19. Tre af personerne har været i Norditalien og er smittet og hjemrejst uafhængigt af hinanden. Den fjerde person har været i Iran. Ingen af de fire har relation til de seks personer i Danmark, der allerede er konstateret smittede.

Det er vigtigt, man ringer til egen læge eller lægevagten, hvis man inden for de seneste 14 dage har været i områder med udbredt transmission af COVID-19, og har fået symptomer som feber, hoste eller åndenød eller har været i tæt kontakt med en person, der er mistænkt eller fået påvist sygdommen og har de samme symptomer.

Information om Styrelsen for Patientsikkerhed

Styrelsen for Patientsikkerhed
Styrelsen for Patientsikkerhed
Islands Brygge 67
2300 København S

72 22 86 88https://stps.dk/da/

Følg pressemeddelelser fra Styrelsen for Patientsikkerhed

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Styrelsen for Patientsikkerhed

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum