Næstved Bibliotek og Borgerservice

YA - ungdomslitteratur på den fede måde

Del

Hvis man bare elsker at læse YA-bøger (Young Adult) er der nu en enestående mulighed for at deltage i en læseklub på Næstved Bibliotek og Borgerservice

Biblioteket inviterer til YA-læseklub. Kilde:Privat
Biblioteket inviterer til YA-læseklub. Kilde:Privat

Indholdet i læseklubben

Den første torsdag i hver måned samles kulturformidlere og læseglade unge til YA-læseklub (Young Adult) for at snakke om månedens bog.

Vi skal snakke om det sure, det søde, det seje ved bogen og alt derimellem. Det vigtigste er, at vi får snakket om de følelser og tanker, bøgerne sætter i gang hos os hver især, alt sammen uden nødvendigvis at skulle forholde os til modeller, analyseværktøjer og andre skoleting, siger kulturformidlerne. Der er snacks og masser af hygge.

Første gang, den 3.2, tager vi en god lang snak om hvilken slags YA-bøger vi godt kan lide, hvad vi godt kunne tænke os at læse og i det hele taget,hvordan vi gerne vil have læseklubben til at fungere. På baggrund af det planlægger vi også på dagen, hvilke bøger der skal læses de følgende gange. Der er altså masser af plads til at DU kan sætte dit eget præg på læsningen.

Kulturformidlerne Sigurd og Ida har forberedt nogle spørgsmål og tanker til at sætte samtalen i gang, men vi er ikke lærere, og det er vores store mål at der opstår en naturlig samtale, som alle har lyst til at deltage i.

Læseklubben er for alle aldre. Hvis bare man elsker at læse YA bøger er man meget velkommen.

Pris og tilmelding

Det er gratis at være med, men du skal tilmelde dig på www.naesbib.dk.

En tilmelding gælder for alle datoerne, men du kan godt tilmelde dig senere, hvis du ikke har været med til tidligere YA Thursdays.

Tilmelding til Sigurd Dam Jensen på sdajen@naestved.dk.

Datoer

 3. marts

 7. april

5. Maj

2. juni

Kontakter

Billeder

Biblioteket inviterer til YA-læseklub. Kilde:Privat
Biblioteket inviterer til YA-læseklub. Kilde:Privat
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum