Danske Spil A/S

X Factor-finale: Kan Smokey Eyes overraske?

Del

Gruppen Smokey Eyes er i finalen og kan skrive sig ind i X Factor-historien som den kun fjerde gruppe, der vinder sangkonkurrencen. Hvis duoen vinder, vil det vil være en stor overraskelse, vurderer Danske Spil.

Afgørelsens time nærmer sig, og på fredag kl. 20 træder de fem tilbageværende deltagere op på scenen i tv-studiet i Brøndby til den første af to finaledage i dette års X Factor.

To af finalisterne er den 22-årige Cecilie Wøldike Nielsen fra Samsø og 23-årige Morten Bomholdt Skovlund Hansen fra Helsinge, der tilsammen udgør gruppen Smokey Eyes. De to deltagere, som Ankerstjerne skal prøve at føre helt til tops, er lidt af et særsyn blandt grupperne i det populære program.

Efterhånden er der nemlig tradition for, at dommerne selv sammensætter deres grupper blandt deltagere, der tidligere er blevet valgt fra. Men det er ikke tilfældet med Smokey Eyes, der mødte op til audition som gruppe. Og det har måske været med til, at duoen nu står i finalen:

”Smokey Eyes har fra start af været en fasttømret enhed. De to medlemmer har mødt hinanden på en musikskole, og de tilmeldte sig X Factor sammen, og det tror jeg egentlig, at mange godt kan lide. De skiller sig ud og er autentiske – Smokey Eyes er ikke en designergruppe”, siger Peter Emmike, oddsansvarlig i Danske Spil, der dog alligevel ikke tror meget på, at duoen kan gå hele vejen:

”De har gjort det super godt og er allerede nået længere, end mange havde forudset. Men jeg tror, det stopper her. Det vil i hvert fald overraske mig, hvis Smokey Eyes vinder X Factor i år. Vi har stadig Alma Agger som storfavorit.”

Skulle Smokey Eyes overraske, er det kun fjerde gang i X Factor-historien, at en gruppe løber med 1. pladsen, og Danske Spil giver pengene hele 10 gange igen, hvis duoen vinder. Til sammenligning er odds på favoritten Alma Agger 1,55.

Hvis Mathilde Caffey eller Emil Wismann når helt til tops i sangkonkurrencen, udløser det odds 5,00.

Efter fredagens finaleshow skal en af finalisterne forlade konkurrencen, og lørdag skal de sidste deltagere kæmpe om den endelige sejr i X Factor.

Disse grupper har tidligere vundet X Factor:
2014: Anthony Jasmin – Thomas Blachman
2016: Embrace – Remee
2018: Place on Earth – Thomas Blachman

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum