Danske Spil A/S

X Factor: de unge er storfavoritter – men en enkelt skiller sig ud

Del

X Factors fjerde live show galopperer afsted i aften, og ifølge Danske Spils oddssættere vil alle U23-kunstnerne stå tilbage, efter støvet har lagt sig.

Når lysene slukkes over X Factor-scenen i aften, vil det være de yngste kunstnere, der kan trække sig sejrrigt tilbage til kølige forfriskninger i backstage rummene. Det bliver, ifølge Danske Spil, nemlig en af de lidt ældre kombattanter, der i aften må pakke sit tøj og tage hjem.

”Man kan sige, at de unge er favoritter mod de ikke helt så unge, eftersom alle tilbageværende deltagere er et rigtig godt stykke under de 30 år. Så her hos os forventer vi, at ungdommens kraft slår den lidt større erfaring,” siger Mathias Reimer Larsen, som er oddssætter hos Danske Spil.

Gransker man X Factor-historiebøgerne, er det meget tæt løb mellem de unge og de ikke helt så unge. Den unge kategori har historisk set seks sejre, mens den ældre kategori har fem af slagsen.

Mads Moldt fortsat storfavorit
Som samlet vinder bliver Mads Moldt ved med at imponere, og han er nu nede i odds 1,55 på en samlet sejr.

”Multitalentet Mads Moldt bliver, trods sin unge alder, ved med at holde meget højt niveau. Vi kan nærmest ikke se, hvordan han skulle kunne undgå at vinde konkurrencen, hvis han kan holde kadencen,” siger Mathias Reimer Larsen.

Det lugter altså af en ren ”Under 23”-finale, da Danske Spil har Tina til odds 4,50 og Mille Bergholtz til odds 6,00. Herefter er gabet ned til de 3 deltagere fra ”Over 23” kategorien et større et af slagsen. Oliver Antonio ligger i odds 13,00, mens Maria Ranum giver odds 18,00. Skulle det helt uforudsigelige ske, og Kári går hele vejen i finalen, så kvitterer Danske Spil med odds 50,00.

Hvem ryger ud?
Men hvor meget spænding er der reelt set omkring hvem der ryger denne fredag?

”Kári, Martin Jensens færøske sanger, har været i farezonen 2 ud af 3 fredage, og ligner derfor også et meget sikkert bud på den deltager, der skal forlade showet fredag, hvilket vores odds 1,35 på et farvel til den færøske kunstner også klart indikerer,” forklarer Mathias Reimer Larsen.

Det store spørgsmål er nu, hvem der skal følge Kári med i farezonen, og dermed reelt set også er i risiko for at ryge ud i aften. Her forventer man hos Danske Spil, at det bliver Maria Ranum, som pt giver odds 3,75 på at ryge ud. Dog kommer Oliver Antonio lige i hælene til odds 7,00.

X Factor Live vises på TV2 fredag aften kl. 20.00.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum