NordicBet

Wozniacki flirter med comeback til verdenstoppen

Del

Ovenpå tre finaler på halvanden måned har Wozniacki 43 procents chance for et comeback til verdens top 5 i 2017. Så præcis er NordicBet i sin vurdering. Til gengæld må tennisesset fortsat kigge langt efter en Grand Slam-titel.

Efter to års spillemæssig krise på tennisbanen, synes den tidligere verdensetter Caroline Wozniacki for alvor at være tilbage i topform. Året har indtil videre budt på tre WTA-finaler, og en øjeblikkelig placering som verdens nummer 12.

Wozniackis comeback til verdenstoppen behøver dog ikke at slutte her, hvis man skal tro vurderingen fra spilleselskabet NordicBet. Formår den danske tennis-darling at spille sig i top 5, inden året er omme, kvitterer NordicBet 2.50 gange pengene igen. Det svarer til en chancevurdering på 43 procent.

”Det er længe siden, vi har set Caroline spille med sin velkendte glød og udstråling. Mentalt virker hun til at være på vej tilbage til et punkt, hvor vi ikke har set hende siden hun var verdensetter. Selvom der fortsat er et stykke op, vurderer vi at top 5 er inden for rækkevidde. Sidste sæsons skadeshelvede kan vise sig at være held i uheld, da hun ikke har nær så mange point at forsvare som de nærmeste konkurrenter”, siger Thomas Holm, pressechef hos NordicBet.

Wozniacki kan samtidig glæde sig over en bedre seedning til de kommende turneringer, men ifølge NordicBet bliver 2017 dog heller ikke året, hvor tennis-darlingen endelig overvinder sit Grand Slam-kompleks. Mens endnu en WTA-finale forrenter indskuddet spinkle 1.28 gange igen, giver en længe ventet Grand Slam-titel hele odds 12.

”Selvom Caroline har formået at tilføje et aggressivt element til sin ellers defensive spillestil, har vi fortsat følelsen af at historien gentager sig. WTA-turneringerne har altid været hendes bedste gebet, mens hun mangler det sidste for at gå hele vejen i de store Grand Slams”, afslutter Holm.

Wozniacki er tilbage i aktion allerede i dag i WTA-turneringen i Charleston.

Opnår Wozniacki en Top 5-placering på verdensranglisten i 2017?
JA              2.50

Kommer Wozniacki i endnu en WTA-finale i 2017?
JA              1.28
NEJ            3.20

Vinder Wozniacki en Grand Slam i 2017?
JA              12.00

Opnår Wozniacki en Top 3-placering i 2017?
JA              10.00

Find spillet på www.nordicbet.dk under Tennis - WTA - Wozniacki Specials

Kontakter

Thomas Holm, pressechef hos NordicBet
Mail: thomas.holm@betssongroup.com
Telefon: 26 77 85 66

Billeder

Links

Information om NordicBet

NordicBet
NordicBet
Flæsketorvet 26-28, 1. sal
1711 København V

+4526708566http://www.nordicbet.dk

Følg pressemeddelelser fra NordicBet

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra NordicBet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum