Business Wire

WORLDREMIT

Del

WorldRemit skaffer 40 mio. dollars for at nå målet på 10 mio. kunder og fortsætter den stærke vækst i de nordiske lande

Den førende tjeneste for digitale pengeoverførsler WorldRemit har rejst 40 mio. dollars, som skal drive den næste vækstfase og støtte firmaets plan om at betjene 10 mio. kunder med forbindelse til de nye vækstmarkeder inden 2020. Kapitalfremskaffelsesrunden i C-rækken bringer det samlede rejste beløb op på 220 mio. dollars.

P.t. kan der foretages overførsler fra 50 lande til 148 destinationer. Kapitalfremskaffelsen vil blive brugt til at udvide WorldRemits digitale, mobilfunderede tjeneste til nye markeder og udvide investeringerne i de eksisterende markeder, såsom Norge, Sverige og Danmark.

De nordiske lande er lige nu godt på vej mod det kontantløse samfund, og regionen har da også været hurtig til at tage WorldRemits mobilbaserede tjeneste til sig – med en vækst på mere end 35 % i det seneste år (år-til-år).

C-rækkerunden blev ledet af LeapFrog Investments med betydelig deltagelse af de eksisterende investorer Accel og TCV.

WorldRemit håndterer en voksende andel af det 600 mia. dollars store marked for pengeoverførsler fra migranter, bedre kendt som remitter. Firmaet er førende på globalt plan inden for internationale overførsler til mobiltelefonkonti – en teknologi til brug for de nye vækstmarkeder, hvor kundens telefonnummer fungerer som en bankkonto til at ligge inde med midler.

LeapFrog er den største dedikerede egenkapitalinvestor inden for finansielle tjenester og sundhedspleje for forbrugere i de nye vækstmarkeder. Firmaet støtter hurtigtvoksende virksomheder, der giver kommercielle afkast, samtidig med at de yder en social indsats ved at inddrage lavindkomstkunder. LeapFrogs eksisterende portefølje når op på 111 mio. mennesker.

Ismail Ahmed, grundlægger af og CEO ved WorldRemit, udtaler: “Denne nye kapitalindsprøjtning vil sætte gang i vores vækst og hjælpe os med at bringe vores tjeneste ud til millioner af nye kunder over hele verden. Vi glæder os over at have tiltrukket LeapFrog Investments, som er en strategisk investor, hvis mission om at skabe formålsbestemt profit er helt på linje med vores”.

Siden sidste kapitalfremskaffelsesrunde i 2015 har WorldRemit iværksat 206 nye tjenester over hele verden og fået sin transaktionsvolumen til at vokse med 400 %. Sidste måned blev WorldRemit Arsenal FC’s første onlinepengeoverførselspartner nogensinde.

Denne sidste kapitalfremskaffelsesrunde følger efter en investering i B-rækken, der blev foretaget af TCV i 2015, og en investering i A-rækken fra Accel og Project A i 2014 – en af de største daværende A-rækkerunder i Europa.

YDERLIGERE OPLYSNINGER TIL REDAKTØRERNE

Om WorldRemit

WorldRemit blev grundlagt i 2010 af Ismail Ahmed, specialist i remitter og forhenværende compliancerådgiver i FN. Personlig erfaring med anvendelse af pengeoverførselstjenester overbeviste Ismail om, at overførselsprocessen kunne forbedres ved hjælp af teknologi, der desuden også ville styrke compliance og mindske kundens omkostninger.

I november 2017 blev WorldRemit Arsenal FC’s første onlinepengeoverførselspartner nogensinde som led i et overordnet sponsorat for alle kampe i Premier League, League Cup og FA Cup. I juni 2017 tilføjede WorldRemit Android Pay til sin tjeneste og gav dermed WorldRemits Android Pay-brugere mulighed for at sende penge på sikker og betryggende vis til de 130 mio. mobiltelefonkonti, der er adgang til via dets netværk.

WorldRemit har sikret kapitalfremskaffelse af 220 mio. dollars, som Accel og TCV – der på et tidligt tidspunkt investerede i Facebook, Spotify, Netflix og Slack – og LeapFrog står bag som garanter. WorldRemits globale hovedkvarter ligger i London i Storbritannien, og firmaet har regionale kontorer i USA, Canada, Sydafrika, Japan, Singapore, Filippinerne, Australien og New Zealand.

For yderligere oplysninger, se venligst WorldRemits hjemmeside www.worldremit.com .

Om LeapFrog Investments

LeapFrog investerer i utraditionelle virksomheder i Afrika og Asien. Vi har indgået et partnerskab med deres ledere for at opnå et spring i vækst, indtjeningsevne og indvirkning. De virksomheder, LeapFrog investerer i, har deres virke på 33 markeder og når ud til 111 mio. mennesker inden for finansielle tjenester og sundhedspleje. Over 93,8 mio. af disse mennesker er nye forbrugere, der ofte får adgang til forsikring, opsparing, pension, kredit og sundhedspleje for første gang. LeapFrog-virksomhederne sikrer arbejde og indtægt for over 114.626 personer. Virksomhederne er i gennemsnit vokset 43,3 procent pr. år, siden LeapFrog investerede i dem. LeapFrog blev for nylig udpeget af Fortune som en af de fem vigtigste virksomheder på verdensplan, der ændrer verden på grundlæggende vis, den første private equity-virksomhed, der nogensinde er blevet anført på listen. www.leapfroginvest.com @leapfroginvest

Om Accel

Accel er en førende venturekapitalvirksomhed, der investerer i mennesker og deres virksomheder lige fra opstarten og gennem alle faser af den private virksomheds vækst. Atlassian, Algolia, Avito, Cloudera, Crowdstrike, Deliveroo, DJI, Dropbox, Etsy, Facebook, Flipkart, Funding Circle, Kayak, QlikTech, Slack, Spotify, Supercell og WorldRemit er blandt de virksomheder, som firmaet har stået bag som garant i løbet af de seneste 30 år. Firmaet tilstræber en opfattelse af iværksættere som individer, påskønner deres opfindsomhed og spiller ind til deres styrker. Fordi storhed ikke hviler på det fast forankrede. Læs mere herom på www.accel.com , www.facebook.com/accel eller www.twitter.com/accel .

Om TCV

TCV blev grundlagt i 1995 og rejser kapital til offentlige og private virksomheder på vækststadiet inden for teknologiindustrien. TCV har investeret over 9 mia. dollars i førende teknologivirksomheder og har bistået med vejledning til CEO’er i forbindelse med mere end 100 børsintroduktioner og strategiske opkøb. TCV’s investeringer i den finansielle teknologisektor omfatter Automated Trading Desk, Avalara, AxiomSL, CCC Information Services, Envestnet, FX Alliance, Green Dot, iPipeline, Lynk Systems, MarketAxess, Payoneer, Retail Merchant Services (RMS), Solarc, Riskmetrics Group, Tastyworks, thinkorswim og WorldRemit. TCV’s internet- og softwareinvesteringer omfatter Altiris, Dollar Shave Club, ExactTarget, Expedia, Facebook, Fandango, GoDaddy, Genesys Software, HomeAway, Merkle, Netflix, Redback Networks, Rent the Runway, Sitecore, Splunk, Spotify, VICE Media og Zillow. TCV har sit hovedkvarter i Palo Alto, Californien, og kontorer i New York og London. For yderligere oplysninger om TCV, herunder en fuldstændig fortegnelse over TCV’s investeringer, henvises der til http://www.tcv.com .

Mediepakke med fotos

http://bit.ly/2A68TD4

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Contact:

WorldRemit
Lucas Germanos, +44 207148 6118 (lokal 775)
Global Lead, PR and Media Relations
lgermanos@worldremit.com

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com