DI Hovedstaden

WindowMaster åbner vinduer til verden og hædres med DI-pris

Del

Coronakrisen har ikke bremset WindowMasters ambitioner om et globalt gennembrud. Virksomheden i Vedbæk gentænkte forretningen og har formået at fastholde aktiviteten i en svær periode. WindowMaster er et forbillede i dansk erhvervsliv og modtager derfor DI Hovedstadens Initiativpris 2020.

Da den globale pandemi lukkede verden ned i marts sidste år blev WindowMaster hårdt ramt. Salget og aktiviteter gik næsten i stå fra den ene dag til den anden, og produktionen i Tyskland blev sat på lavt blus. Sælgerne kunne ikke rejse nogle steder. Det har dog ikke skræmt Erik Boyter, adm. direktør i WindowMaster, der hurtigt omstillede sin cleantech-virksomhed.

- Vi vendte forretningens marketingsstrategi helt, og der blev sat fokus på online promovering. Vi satte alle investeringer ind på diverse digitale marketings- og salgsaktiviteter. Så selvom vi ikke kunne rejse nogen steder, så skulle budskabet om vores løsninger stadig ud, siger Erik Boyter.

Den satsning var rigtig og har betydet, at virksomheden nu er oppe på samme aktivitetsniveau som før krisen, og deres fremtidsudsigter har udviklet sig positivt. WindowMaster står nu så stærkt, at de i oktober blev noteret på Nasdaq First North Growth Market Denmark.

- WindowMaster, Erik Boyter og hele teamet bag har vist, at hvor der er vilje, er der vej. Det har krævet store forandringer og store investeringer at vende nedlukning til fremgang. Forretningen er blevet gentænkt, og det internationale gennembrud er blevet en realitet på trods af krisen. Det fortjener hæder, siger Peter Lanng Nielsen, formand i DI Hovedstaden.

Udover at være kommet styrket ud af krisen, ved at vende virksomhedens salg og marketing fra personbåret til digital, så prioriterer WindowMaster også bæredygtighed i deres globale drift og i de løsninger, som de leverer.

At WindowMaster er en af de virksomheder, som er med til at gøre Danmark til en grøn førernation, har også haft betydning for valget af dem som årets vinder af initiativprisen.

- WindowMaster er en af de virksomheder, som skal være med til at løfte os videre, når verdensmarkederne åbner igen. Investeringer i den grønne omstilling kommer til at være centrale, når vi skal have gang i økonomien efter coronakrisen. Og så står WindowMaster kun endnu stærkere med deres innovative løsninger på naturlig ventilation, siger Peter Lanng Nielsen.

Prisen blev uddelt af Peter Lanng Nielsen, der er for formand for DI Hovedstaden, 2. februar hos WindowMaster.

Kontakt chefkonsulent Anne Ginderskov Hansen, angh@di.dk, tlf.: 4079 5870

Fakta om Initiativpris 2020

Hvert år uddeler DI’s 18 regionalforeninger en initiativpris til en af områdets små eller mellemstore virksomheder. Prisen er en hyldest til de virksomheder i DI’s medlemskreds, som i særlig grad har udvist initiativ, vækst og virkelyst.

Prismodtagerne er virksomheder, der kan fremhæves for gode vækstinitiativer og fremstår som inspirerende rollemodeller for andre virksomheder.

De 18 vindere dyster om at vinde den landsdækkende Initiativpris, der uddeles på DI’s årlige SMV-dag i marts 2021.

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

Kontakt chefkonsulent Anne Ginderskov Hansen, angh@di.dk, tlf.: 4079 5870

Billeder

Information om DI Hovedstaden

DI Hovedstaden
DI HovedstadenFor yderligere information om DI Hovedstaden:

Chefkonsulent Anne Ginderskov Hansen 
Mail: angh@di.dk
Tlf. 3377 4841
Mobil: 4079 5870

Koordinator Vinnie Røslau
Mail: vir@di.dk 
Tlf. 3377 3675

Følg pressemeddelelser fra DI Hovedstaden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Hovedstaden

DI med opfordring til hovedstadens kommuner: Der er brug for en særlig indsats4.5.2020 13:37:44 CESTPressemeddelelse

Coronakrisen har ramt Danmark og dansk erhvervsliv hårdt. Landets kommuner spiller en stor og vigtig rolle i at holde dampen oppe i Danmark, så hjulene kan køre rundt i dansk økonomi. I hovedstaden er der iværksat en række initiativer, som hjælper virksomhederne og holder hånden under lokale arbejdspladser. Men der er brug for, at kommunerne samarbejder endnu mere med lokale virksomheder. Derfor lancerer DI 45 konkrete anbefalinger til kommunerne, så vi kan hjælpe hinanden med at komme så helskindet som muligt ud af krisen. - Vi har set rigtig mange gode initiativer fra Hovedstadens kommuner. Alt fra fremrykninger af anlægsprojekter til særlige taskforces, der skal hjælpe de lokale erhvervsliv. Men samtidig har vi kurs mod den værste økonomiske krise i nyere tid, og det kalder på en helt særlig indsats og et endnu tættere samarbejde mellem Hovedstadens kommuner og erhvervslivet, siger formand for DI hovedstaden Poul Skadhede. DI anbefaler blandt andet, at man styrker samarbejdet med jo

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum