NordicBet

Wimbledon: Rekordresultat lurer for storspillende Wozniacki

Del

Med Serena Williams’ fravær og en fornuftig lodtrækning er banen kridtet op til karrierens første Wimbledon-kvartfinale for Caroline Wozniacki. Sådan lyder vurderingen fra NordicBet.

Selvom Caroline Wozniacki led et finalenederlag i sidste uges WTA-turnering i Eastbourne, har den danske tennisdarling for alvor fundet storspillet frem inden det går løs i årets Wimbledon. Og skal man tro spilleselskabet NordicBet kan Wozniacki meget vel levere karrierens hidtil bedste Wimbledon-resultat.

Formår Wozniacki at komme i sin første Wimbledon-kvartfinale betaler NordicBet pengene 4,55 gange igen, mens de super-optimistiske kan hente hele odds 26 på den totale triumf. Tror man derimod, at Wozniacki for sjette gang må kapitulere i 1/8-finalen kan man hente indskuddet 4,00 gange igen.

”Caroline fik for en gangs skyld lidt lodtrækningsheld, så vi forventer, at hun som minimum kommer i 1/8-finalen. Med slyngveninden Serena Williams og Sharapova ude, får Caroline formentlig aldrig bedre chancer for at komme blandt de sidste otte end i år”, siger Thomas Holm, pressechef hos NordicBet, der åbner døren på klem for overraskelsen:

”Wozzy spiller noget af det mest offensive tennis, vi har set i flere år, og man er i tenniskredse for alvor begyndt, at omtale hende som en seriøs bejler til Grand Slam-titlerne. Selvom græsunderlaget ikke er Carolines foretrukne, er hun med sin nyfundne aggressivitet altid farlig for topfavoritterne, så en finaleplads er ikke utopi”.

Caroline Wozniacki skal på banen første gang i morgen tirsdag, hvor der venter ungarsk modstand i form af Timea Babos.

Wimbledon 2017 - Hvor langt kommer Caroline Wozniacki?
2. runde      1.20
3. runde      1.60
1/8 finale     2.55
Kvartfinale   4.55
Semifinale   8.00
Finale         15.00
Vinder         26.00

Wimbledon 2017 – I hvilken runde ryger Caroline Wozniacki ud?
1. runde      5.00
2. runde      3.25
3. runde      4.00
1/8 finale     4.00
Kvartfinale   8.00
Semifinale   13.00
Finale          18.00
Vinder          26.00

Kontakter

Billeder

Links

Information om NordicBet

NordicBet
NordicBet
Flæsketorvet 26-28, 1. sal
1711 København V

+4526708566http://www.nordicbet.dk

Følg pressemeddelelser fra NordicBet

Ved at skrive dig op her, vil du modtage pressemeddelelser på mail når de udsendes. Indtast din mail og følg instruktionerne. Det er ligeså let at melde sig fra igen.

Flere pressemeddelelser fra NordicBet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum