Turbine Forlaget A/S

Whiskeyekspert Peter Kjær står bag bogen om Irsk whiskey

Del

"Irsk whiskey" er den første danske bog om de gyldne irske dråber. Og forfatter og whiskeyeksperten Peter Kjær har som mål at gøre læserne klogere på drikken, der bliver mere og mere populær i disse år.

Peter Kjær har selv arbejdet for Irish Distillers i seks år, og i dag driver han sin egen vinforretning i Valby, Forretningen har selvfølgelig et stort udvalg af whisky på hylderne. Ikke kun whiskey, som er den måde, de irske destillerier staver det på, men også whisky fra andre lande.

For whisky er mange ting, men i bogen vælger Peter Kjær at zoome ind på den irske version, der har fået en renæssance i hjemlandet.

For få år siden var der kun tre destillerier tilbage i landet, men nu er antallet tidoblet. De nye destillerier søger tilbage til de stolte traditioner for at føre den videre til nutiden. Og Peter Kjær mener, det er på tide, vi også for alvor får øjnene op for den irske drik her i landet.

I bogen fortæller han hele historien bag den traditionsrige drik. Han kommer omkring ingredienser, destilleringsprocesser og fadenes betydning. Og meget mere. Både læsere uden forkundskaber og aficionados vil kunne læse med og blive klogere.
Og så leverer han selvfølgelig også en opskrift på en ægte Irish Coffee, hvor sugerør og teskeer er bandlyst. Ja, de irske traditioner trænger til at blive forklaret for os danskere, og Peter Kjær er manden, der kan fortælle alt, hvad der er værd at vide om whiskey.

Fakta om bogen:

Titel: Irsk whiskey
Forfatter:
Peter Kjær
Forlga: Turbine
ISBN: 9788740662085
Sidetal: 122 sider
Vejl. pris 199,95 kr.

Udkommer d. 29. maj 2020

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Turbine Forlaget A/S

Turbine Forlaget A/S
Turbine Forlaget A/S
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Aarhus C

86 12 79 16https://turbine.dk/

Forlaget Turbine blev grundlagt i 2004.

Vores profil er bred, og grundtanken er, at vi ikke lader os begrænse af hverken genre, stil eller format – vores fokus er kvaliteten i den enkelte udgivelse.

Følg pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Den danske konges magt gennem historien1.9.2020 12:00:00 CESTPressemeddelelse

I år har Dronning Margrethe II af Danmark fejret sin 80-års fødselsdag. Som den siddende monark er hun den sidste, der beskrives i bogen ”Kongen i Danmark”, hvor historikeren Rikke Agnete Olsen har beskrevet hver enkelt regent i verdens måske ældste monarki. Grafiker Jørgen Kraglund har ligeledes gengivet hver enkelt i sin velkendte streg fra tidsskriftet Skalk – tro mod sit forlæg, men samtidig helt sin egen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum