Det Kongelige Teater

Western-tema på Det Kongelige Teater

Del

Grib lassoen og rid med Det Kongelige Teater mod Det vilde Vesten i hele to forestillinger: Sidste diligence fra Lykkens By og Morricone.

Fra den 27. november og tre uger frem kan du opleve en regn af krudt og kugler på Det Kongelige Teater i en hyldest til de gamle melodramatiske westerns. De to forestillinger, Sidste diligence fra Lykkens By og Morricone, rusker op i de gamle gunslinger-klassikere med flamencodans og et cast der lige så stærkt som whiskyen.

Sidste diligence fra Lykkens By

Jonah the Kid og Adam Black er to undslupne krigsfanger på flugt. Men Adam bliver draget til den nærliggende by, Lykkens By, hvor whiskyen flyder og lovløsheden hersker.
Fra den 5. december kan du oplev et ægte wild west melodrama, hvor scenen forvandles af to tons sand, i Jokum Rohdes stjernebesatte forestilling Sidste diligence fra Lykkens By

Se mere her

Se traileren her

Instruktør: Anders Lundorph

Medvirkende: Rasmus Botoft, Cecilie Stenspil, Lucas Hansen, Natalie Madueño, Niels Ellegaard og Gina Alma Kulberg Marchwinski.

Morricone

Kom med på en skæbnesvanger ørkenvandring den 27. og 28. november, hvor fysiske skuespillere, live musikere og en flamencodanser vil føre dig ud på de åbne, øde vidder, hvor en gribs skrig til enhver tid kan melde døden.
Tonerne af den italienske spaghettiwesterns chefkomponist par excellence, Ennio Morricone, fortolkes af kapelmester Stefan Pasborg, og får et twist der spænder lige fra klassisk til surferrock.

Se mere her

Se traileren her

Instruktør: Moqi Simon Trolin

Musikere: Stefan Pasborg, Adi Zukanović og Lars Bech Pilgaard
Sang: Ditte Højgaard Andersen
Skuespillere: Kristjan Ingimarsson og Joen Seemann Højerslev
Flamencodanser: Selene Muñoz

Forestillingerne er præsenteret af Eventministeriet, sponsoreret af Bikubenfonden
For interviews: Kontakt eventkoordinator Rikke Hedeager, Eventministeriet, rhma@kglteater.dk

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Flagermusen er en hyldest til livsglæden badet i champagne og bedrag16.11.2018 13:25pressemeddelelse

Flagermusen. Spilleperiode 24. november-3. marts. Fra den 24. nov. spiller Peter Langdals version af Johann Strauss operette Flagermusen på Operaen i København. Champagnen flyder, og lidenskaber og løgne får frit løb i en hyldest til livet og en erotisk rejse, hvor der forføres, drikkes, elskes, bedrages og grædes. Som Danmarks nationalscene er Den Kongelige Opera altid særligt glade for at præsentere dansksprogede forestillinger, og der er en lang tradition for at opføre Flagermusen på dansk. På den måde kan Det Kongelige Teater fortsat pleje denne fine tradition. Det giver samtidig anledning til at glædes over de fantastiske kunstnere, som Den Kongelige Opera har til rådighed i solistensemblet, som i høj grad består af danske sangere. Især i operettens dialog tilføjer det danske altid forestillingen en ekstra dimension, idet publikum umiddelbart forstår sproget. Og netop i operette-genren er en rap replik en væsentlig del af den muntre oplevelse. Flagermusen er komponeret i 1874 fra

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum