Det Kongelige Teater

Western-tema på Det Kongelige Teater

Del

Grib lassoen og rid med Det Kongelige Teater mod Det vilde Vesten i hele to forestillinger: Sidste diligence fra Lykkens By og Morricone.

Fra den 27. november og tre uger frem kan du opleve en regn af krudt og kugler på Det Kongelige Teater i en hyldest til de gamle melodramatiske westerns. De to forestillinger, Sidste diligence fra Lykkens By og Morricone, rusker op i de gamle gunslinger-klassikere med flamencodans og et cast der lige så stærkt som whiskyen.

Sidste diligence fra Lykkens By

Jonah the Kid og Adam Black er to undslupne krigsfanger på flugt. Men Adam bliver draget til den nærliggende by, Lykkens By, hvor whiskyen flyder og lovløsheden hersker.
Fra den 5. december kan du oplev et ægte wild west melodrama, hvor scenen forvandles af to tons sand, i Jokum Rohdes stjernebesatte forestilling Sidste diligence fra Lykkens By

Se mere her

Se traileren her

Instruktør: Anders Lundorph

Medvirkende: Rasmus Botoft, Cecilie Stenspil, Lucas Hansen, Natalie Madueño, Niels Ellegaard og Gina Alma Kulberg Marchwinski.

Morricone

Kom med på en skæbnesvanger ørkenvandring den 27. og 28. november, hvor fysiske skuespillere, live musikere og en flamencodanser vil føre dig ud på de åbne, øde vidder, hvor en gribs skrig til enhver tid kan melde døden.
Tonerne af den italienske spaghettiwesterns chefkomponist par excellence, Ennio Morricone, fortolkes af kapelmester Stefan Pasborg, og får et twist der spænder lige fra klassisk til surferrock.

Se mere her

Se traileren her

Instruktør: Moqi Simon Trolin

Musikere: Stefan Pasborg, Adi Zukanović og Lars Bech Pilgaard
Sang: Ditte Højgaard Andersen
Skuespillere: Kristjan Ingimarsson og Joen Seemann Højerslev
Flamencodanser: Selene Muñoz

Forestillingerne er præsenteret af Eventministeriet, sponsoreret af Bikubenfonden
For interviews: Kontakt eventkoordinator Rikke Hedeager, Eventministeriet, rhma@kglteater.dk

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Dobbelt guld og en sølvmedalje for Balletfestivalen: Have Kommunikation og Det Kongelige Teater modtager fornem international hæder17.8.2018 11:14pressemeddelelse

Vinderne af de eftertragtede Stevie Awards, også kendt som The International Business Awards, er netop blevet offentliggjort. Have Kommunikation har sammen med Det Kongelige Teater vundet tre priser – alle sammen for den stort anlagte Balletfestival 2018, der fandt sted i juni, og som i månederne op til fik alt fra bryggeriarbejdere til superligaspillere til at danse ballet.

Programmet til Opera i det fri 20181.8.2018 08:00pressemeddelelse

Opera i det fri er et gratis tilbud til alle danskere og en mulighed for at opleve nogle af de største operaklassikere sunget af nogle af Danmarks bedste sangere i uformelle omgivelser. Fra den 10.-19. august kommer Opera i det fri rundt til seks danske destinationer. Det drejer sig om Brønderselv, Viborg, Esbjerg, Herning, Tranekær og slutteligt Bernstorff Slot i Gentofte. Det musikalske program består dels af uddrag fra den kommende sæsons forestillinger på Operaen, nogle af de store publikumsfavoritter og en smagsprøve på moderne opera. Her kan du læse, hvad du kan opleve på Opera i det fri 2018: Drot og Marsk af Peter A. Heise Ranes sang: Jens Christian Tvilum Figaros bryllup af Wolfgang Amadeus Mozart Via, resti, servita: Sine Bundgaard/Sofie Elkjær Jensen, Johanne Bock Hai già vinta la causa: David Kempster Crudel! Perché finora: Sine Bundgaard/Sofie Elkjær Jensen, David Kempster Eugen Onegin af Pjotr Tjajkovskij Kuda, kuda: Jens Christian Tvilum Porgy og Bess af George Gershwin

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum