Forsikring & Pension

Weekendens oversvømmelser måske dækket af offentlig katastrofeordning

Del

Selvom oversvømmelserne bl.a. ved Holstebro i weekenden ikke skyldes stormflod, kan skaderne godt være dækket af ordningen.

Stormrådet fortæller på deres hjemmeside stormraadet.dk, at der kan være tale om oversvømmelser fra søer og vandløb. Og det er vigtigt, for det betyder, at skaderne ligesom ved stormflod kan være dækket at den offentlige oversvømmelsesordning, der også dækker skader, der skyldes oversvømmelser som følge af ekstreme vandstande i vandløb og søer.

Stormrådet behandler alle skader og vurderer individuelt, om de enkelte skader er dækket af ordningen.

Der bliver således ikke erklæret dækning i et samlet område som ved stormflod. Stormrådet har dog bedt Naturstyrelsen om en umiddelbar vurdering af, om Holstebro-området har været ramt af skader, der dækkes af oversvømmelsesordningen.

Nøgleord

Kontakter

Jørgen Kjær Thomsen - tlf. 41 91 91 03 eller Stormrådet.

Links

Information om Forsikring & Pension

Forsikring & Pension
Forsikring & Pension
Philip Heymans Allé 1
2900 Hellerup

41919101http://www.forsikringogpension.dk/

Forsikring & Pension er brancheorganisation for forsikrings- og pensionsselskaberne i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Forsikring & Pension

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Forsikring & Pension

Region Syddanmark: Grossistvirksomheden Tridan/Quickparts er regionsvinder af ”Danmarks Sundeste Arbejdsplads - Initiativprisen 2018”22.5.2018 08:20pressemeddelelse

Tridan/Quickparts ApS i Sønderborg er vinder i Region Syddanmark i konkurrencen om det bedste sundhedsinitiativ på arbejdspladsen. 17 medarbejdere har fx tabt sig i alt 56 kilo. Dermed går arbejdspladsen sammen med de fire andre regionsvindere videre i konkurrencen og dyster på landsplan om at vinde selve ’Initiativprisen 2018’.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum