Lån7.dk

Weekend lån top 3 🏆 Her kan du låne penge i weekenden

Del

På Lån7.dk har vi taget et kig på hvilke steder du hurtigt kan få lån også i weekenden.

Vi har taget et kig på en top 3, over hvilke lån der specielt er populære at optage i weekenden. Når vi snakker om lån weekend, så er der i høj grad tale om mindre sms lån. Det er dog også muligt at optage større forbrugslån hos andre udbydere end de her i artiklen nævnte lånesteder.

Du kan finde den fulde liste over forbrugslån på Lån7.dk

 Den første og ekstremt populære weekend lån giver, er for personen som har brug for et mindre beløb, hvor det virkelig skal gå stærkt, og det er så lige meget om det er hverdag, weekend, påske eller jul. 

TurboLån

Du kan læse mere om Turbolån her.

Hos TurboLån, som navnet lidt siger, så har de haft ekstremt meget fokus på at det skal gå hurtigt at låne penge. De tilbyder straksudbetaling af lån alle ugens dage, og det gælder også weekend. Lånestørrelserne hos Turbolån går fra 100 kr og op til 10.000 kr, så der er altså udelukkende tale om helt små lån. Om du låner i weekend eller ej, så er Turbolån et lån der bliver betalt tilbage over 4 betalinger, altså 120 dage eller svarende til 4 måneder. 

Vivus

Du kan læse mere om Vivus her.

Vivus er en af de andre udbydere som danskerne tyr til, hvis de skal have hurtig lån i weekenden. Her er det muligt at låne op til 6000 kr som ny kunde, og lige som Turbollån har Vivus stor fokus på at det skal gå hurtigt at få lånet ind på ens konto. Vivus er det som bliver betegnet som 30 dages lån. Så det er værd at have sig for øje, hvis man vælger dem, at det skal betales tilbage allerede efter 30 dage. 

Leasy Minilån

Du kan læse mere om Leasy Minilån her.

Leasy Minilån udbetaler også lån i weekenden. Der er lige som de adnre to tale om forholdsvis små lån, men så alligevel lidt anderledes. Der er nemlig ikke tale om kviklån på samme måde, men netop som navnet indikere minilån. Weekend lån fra Leasy Minilån er derfor små forbrugslån du afdrager over 12 mdr., 24 mdr. eller 36 mdr. 

Hvilket forbrugslån skal jeg vælge

Siden du læser dette, så har du sikkert fokus på at det skal være hurtig udbetaling i weekenden. Som vores top 3 her viser, så er der dog også andre ting du skal tage have øje for, når du vælger lån. Det første er hvor hurtigt du kan betale dit weekend lån tilbage igen. Er det sandsynligt at kunne betale det tilbage på 30 dage, skal du bruge 4 måneder, eller vil det passe dig bedre med mindre afdrag over 1 år, 2 år eller eventuelt 3 år. 

Selvom det skal gå hurtigt, så er det også vigtigt at du kigger på prisen på lånet. Vælg ikke bare det første lån du høre om, men tag et kig på flere muligheder, og se på hvor meget du samlet kommer til at betale tilbage. 

Andet det er godt at vide, når du vælger forbrugslån

Det er uforpligtende at sende en ansøgning afsted. Du kan altså godt teste flere steder af, også selvom du allerede har fået svar fra et første sted du har søgt om lån i weekenden. 

Du har desuden 14 dages fortrydelsesret på online lån. Har du underskrevet et lån, og fundet ud af at du kan få et billigere forbrugslån et andet sted, så kan du altså fortryde at du tog det dyre lån. 

Sidst men ikke mindst, så er det nogle gange en god ide at slå lidt koldt vand i blodet. Er det nødvendigt med lån penge udbetaling weekend eller kan du egentlig godt vente til mandag med at have pengene på din konto. I dette tilfælde er der måske flere forskellige muligheder at vælge mellem.

 

Nøgleord

Information om Lån7.dk

Lån7.dk
Lån7.dk
Borupvang 2b
2750 Ballerup

https://lån7.dk

Lån7.dk - Din guide til billigste forbrugslån.

Følg pressemeddelelser fra Lån7.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lån7.dk