Din Tekstforfatter

Webshopejer fejrer 10-års jubilæum med salg af hverdags- og børneparaplyer

Del
Gråt vejr skal ikke stå i vejen for sjov og leg – i hvert fald ikke hvis det står til Runo Kingbo. Den 45-årige kunne nemlig den 25. juni 2022 fejre sit 10-års jubilæum som selvstændig webshopejer. Siden 2012 har han solgt tilbehør til hus, have og fritid, og den største succes har været paraplyer til både børn og voksne.

Fra start til nu

Vejen mod rollen som selvstændig webshopejer lå ikke som en selvfølge. Født og opvokset i Køge startede Runo som uddannet kok og procesteknolog, et erhverv han begav sig i flere år. Da dét blev nok, tog han en uddannelse indenfor IT.

Hen mod afslutningen på den nye uddannelse fik Runo en interesse for onlinesalg, og i 2012 åbnede han sin første webshop, Kingbo.dk. På Kingbo.dk kan man købe alt til hus, have og fritid, men i starten viste en særlig niche sig hurtigt at være mere fordelagtig.

Hul i markedet

Salget af paraplyer var nemlig bemærkelsesværdigt, og dét så Runo muligheder i. Derfor fulgte to nye webshops snart efter, den danske Paraplybutik.dk og svenske Paraplyland.se.

I stedet for billige, skrøbelige paraplyer sælger Runos webshops nemlig paraplyer af god kvalitet, der kan holde til noget. Uanset om det er en børneparaply eller en paraply til et bryllup, så skal den kunne holde til det danske vejr, der kan være lunefuldt både med nedbør og blæst.

Alle tre webshops drives stadig af Runo, der nu er bosiddende i Odder, og her kan du finde paraplyer til alle lejligheder – både til den almindelige hverdag og til de store begivenheder.

Gør regn til leg med en ordentlig børneparaply

Det er ikke mange steder, der sælger et godt udvalg af børneparaplyer, men hos Runos webshops finder du et udvalg, der ikke bare er farverigt og passer i størrelsen, men som også kan pirre børnenes fantasi!
Mange af de flotte paraplyer på siden kan nemlig skifte farve, når det regner, så grå dage pludselig bliver magiske. Paraplyerne leveres i hele landet, så en børneparaply kan forvandle efteråret eller den våde sommer til sjov og leg for både store og små.

En sjov børneparaply gør det nemmere at få børn ud i regnen, mens de stadig holder sig tørre. Hvordan skal de ellers kunne se det flotte design, vandet tryller frem?
Kreativ tænkning er dét, der har holdt Runo Kingbo på markedet i ti år – og mange år frem.

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Udelivet eksploderer16.3.2023 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

Alt det der foregår udendørs er aktiviteter der er eksploderet de seneste år. Aldrig har der været så mange der sover ude under den åbne himmel og dermed aldrig heller så mange primitive overnatningspladser rundt omkring i landet. For ikke at tale om alle dem der er på vej, netop fordi der er så stor en efterspørgsel. Vil du også gerne prøve kræfter med de populære friluftsaktiviteter, så behøver du dog ikke rejse så langt for at få lidt ekstra frisk luft under vingerne, ro i sindet og lidt ekstra hygger, både sommer og vinter.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum