DEASDEAS

Wagner Ejendomme vælger DEAS som center manager af Metropol Shoppingcenter

Del

Wagner Ejendomme har valgt ejendomsforvaltningsselskabet DEAS som fremtidig center manager af Vendsyssels største shoppingcenter Metropol Shoppingcenter, der ligger langs gågaden i Hjørring.

DEAS får ansvaret for administration, udlejning, optimering af butiksmix, drift samt markedsføring.

”Metropol Shoppingcenter handler om at tilbyde shopping og oplevelser til hele familien, og det kræver, at vi hele tiden er på forkant med kundernes behov og ønsker. Vi har valgt DEAS som samarbejdspartner, fordi selskabet kan byde ind med stor erfaring og stærke kompetencer inden for retail-udlejning, udvikling og en stærk kommerciel tilgang til management, som vi efterspørger,” siger Trine Wagner, adm. direktør i ejendomsselskabet Wagner Ejendomme, der ejer Metropol Shoppingcenter.

Metropol Shoppingcenter er beliggende i centrum af Hjørring. Centret er et vigtigt samlingspunkt i byen med 40 butikker og spisesteder. 23.000 m2 benyttes til shopping samt bl.a. bibliotek og fitnesscenter. Centret er tegnet af Schmidt, Hammer & Lassen A/S og åbnede i marts 2008.

”Vi er utrolig stolte over, at Wagner Ejendomme har valgt DEAS som samarbejdspartner. Metropol Shoppingcenter er et spændende og veldrevet center med et stort opland med mange kunder. Vi glæder os til, at vi nu sammen med Wagner Ejendomme skal videreføre og yderligere styrke centret kommercielt,” siger Pia Lynggaard, afdelingschef i DEAS’ afdeling for Center Management.

Aftalen træder i kraft den 1. januar 2021, og DEAS og Wagner Ejendomme går nu i gang med at forberede overdragelsen.

For mere information

adm. direktør Trine Wagner, Wagner Ejendomme, mobil 40 44 66 82.

afdelingschef Pia Lynggaard, DEAS, mobil 53 89 00 64.

Kort om Wagner Ejendomme
Ejendomsselskabet Wagner Ejendomme ejer en portefølje på 43 ejendomme med ca. 500 erhvervs- og boliglejemål primært beliggende i Aalborg. Selskabet ejer Metropol Shoppingcenter i Hjørring samt halvpart i Bygholm Park Hotel i Horsens og Göteborgvej 15-17.

Kort om DEAS-koncernen
DEAS-koncernen (DEAS Holding A/S) rummer de to datterselskaber DEAS A/S og DEAS Asset Management A/S, der tilsammen leverer alle ydelser inden for ejendomsforvaltning. Koncernen er specialiseret i ejendomsadministration og asset management. Derudover tilbydes udlejning, drift og vedligehold, bygherrerådgivning, Facility Services og offentlig-privat partnerskab (OPP). Koncernens over 900 medarbejdere betjener kunder og lejere fra kontorer i København, Aalborg samt Aarhus. Den samlede portefølje under administration er ca. 2.300 ejendomme, og i alt 77.000 lejere – virksomheder og familier – serviceres hver dag. DEAS Holding A/S ejes af Montagu Private Equity.

Billeder

Information om DEAS

DEAS
DEAS
Dirch Passers Alle 76
2000 Frederiksberg

+45 70 30 20 20https://deas.dk

Følg pressemeddelelser fra DEAS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DEAS

Udviklingen af Valby fortsætter: Nye centrale lejeboliger snart klar28.10.2020 08:19:06 CETPressemeddelelse

I marts 2021 står 56 nye moderne lejligheder klar på Trekronergade 124 i Valby, og udlejningen går nu i gang. Ejendommen ligger centralt i Valby, og kvaliteten er i højsædet i de nyopførte lejligheder. Trekronergade 124 rummer også 3 mindre butikker i stueplan. ”Vores ambition er at skabe gode boliger på centrale beliggenheder med et attraktivt lokalmiljø. Og så tror vi på, at trygge og behagelige rammer sikrer lejerne en bedre trivsel. Ejendommen på Trekronergade 124 er vores første boligejendom i Valby, som de seneste år har gennemgået en markant udvikling og er blevet et særdeles attraktivt sted at bosætte sig,” siger Mette Haarup, boligchef i C.W. Obel Bolig. Der er plads til alle i de nye boliger på Trekronergade 124 - både singler, par, mindre og større familier samt seniorer kan finde en passende bolig, da der her tilbydes boliger med 2-6 værelser fra 73-178 m². Alle lejlighederne har desuden privat terrasse eller altan, alt i hårde hvidevarer, gulvvarme i alle rum samt eget dep

COO til DEAS Asset Management3.6.2020 10:08:01 CESTPressemeddelelse

Michael Brogaard Rønnelund er per 1. juni 2020 udnævnt til COO (Chief Operating Officer) i DEAS Asset Management A/S. Der er tale om en nyoprettet stilling, der rummer det samlede operationelle ansvar for leverancerne til selskabets kunder. ”Vi løfter stadig flere og stadig mere komplicerede opgaver for vores kunder. Derfor samler vi nu det overordnede ansvar for vores leverancer hos Michael, der samtidig bliver overordnet ansvarlig for de mandater, som vores kunder har tildelt os,” siger Benny Buchardt Andersen, CEO i DEAS Asset Management A/S, der rummer DEAS-koncernens asset management-aktiviteter. DEAS Asset Management blev i 2018 styrket strategisk med købet af Nordea Ejendomme og en lang række specialiserede profiler er blevet del af teamet. Med tiltrædelsen af en COO professionaliseres organisationen yderligere til glæde for kunderne. ”Michael er den helt rigtige til opgaven, da han har en dyb indsigt i forretningen og lang erfaring med at eksekvere strategier og få dem ud at le

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum