Startpakke.com

Vuggestuer bliver nu obligatoriske på arbejdspladsen

Del

Forældre får nu endelig et alternativ til de elendige normeringer i landets institutioner. Fra udgangen af 2019 er alle arbejdspladser nemlig forpligtet til at oprette plads til børnene, så de kan komme med mor eller far på arbejde.

Hos Startpakke.com, ser de udviklingen som et skridt i den rigtige retning. ”Vi synes i høj grad at små børn bør være mere sammen med deres forældre. At kombinere karrieren med børnepasningen virker som den mest åbenlyse løsning”.

På kontoret hos Startpakke er der allerede indkøbt iPads og kravlegårde til de små, så de har noget at lave, når der skal arbejdes eller holdes møder.

Win-Win situation 

Det nye forslag skal aflaste både vuggestuer og forældre. Arbejdspladserne vinder også, da de ikke længere behøver bekymre sig om, at medarbejderne skal gå tidligt for at hente børn.

”Det her åbner helt nye muligheder med hensyn til arbejdstid. Nu kan vi blive på kontoret til langt ud på aftenen, udtaler Rolf Hansen, direktør for Startpakke.com.

Det nye forslag forventes at træde i kraft i december 2019 og skal implementeres i hele landet i løbet af 2020.

Information om Startpakke.com

Startpakke.com
Startpakke.com
Borupvang 2b
2750 Ballerup

https://startpakke.com

Startpakke.com er et websit for alle gravide og småbørnsforældre. På siden finder du nyheder, guides og informationer til gravide og forældre til små børn, så familier kan få den bedst mulige start på deres nye tilværelse. 

Følg pressemeddelelser fra Startpakke.com

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Startpakke.com