Hjørring Kommune

Vrå Børne- og Kulturhus kåret som vinder af prisen for ’Årets Skolebyggeri 2022’ på dagen for officiel indvielse

Del

Der var feststemning i dag til indvielsen af Vrå Børne- og Kulturhus, som blev fejret med sang, musik og taler. Og der var flere ting at fejre. Vinderen af ’Årets Skolebyggeri 2022’ blev nemlig kåret under indvielsen - og det var Vrå Børne- og Kulturhus, der løb med sejren.

- På vegne af hele Hjørring Kommune er jeg enormt stolt af, at vi har modtaget den flotte pris for ’Årets Skolebyggeri 2022’. Og at vi modtager prisen på dagen for vores officielle indvielse, er i den grad med til at sætte prikken over i’et! Det er et unikt byggeri, der kommer til at gøre en forskel for børn, unge og voksne i alle aldre i Vrå, fortæller borgmester Søren Smalbro (V), Hjørring Kommune.

Søren Smalbro fremhævede i sin tale Vrå Børne- og Kulturhus som et unikt hus for fællesskaber - ikke kun for børn og unge, men for alle borgere i Vrå og påpegede at byggeriet forhåbentlig også kan bidrage til, at flere vælger at bosætte sig i Vrå.

Efter det officielle program var der åbent hus, hvor alle havde mulighed for at gå en tur i og omkring den smukke bygning. 

Fakta

Det er Nohrcon, der hvert år kårer Årets skolebyggeri. Alle har kunnet indstille forslag til prisen, og de indkomne forslag har derefter været igennem et dommerpanel, som har udvalgt 5 projekter. De 5 projekter er herefter blevet sat til offentlig afstemning, som nu er slut – og Vrå Børne- og Kulturhus har fået flest stemmer. Læs mere om kåringen af ’Årets Skolebyggeri 2022’) https://nohrcon.dk/nyhed/vraa-boerne-og-kulturhus-kaaret-til-aarets-skolebyggeri-2022/

Læs mere om Vrå Børne- og Kulturhus: https://www.hjoerring.dk/borger/boern-unge-og-familie/skole/byggeri-af-ny-skole-og-boernehus-i-vraa

Kontakter

Borgmester Søren Smalbro (V), Hjørring Kommune på 41 22 30 10 eller borgmester@hjoerring.dk

Billeder

Information om Hjørring Kommune

Hjørring Kommune
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring

72 33 33 33https://hjoerring.dk/
Hjørring Kommune er med sine knap 65.000 indbyggere den næst største kommune i Nordjylland. Du finder os centralt placeret i Vendsyssel og dermed i centrum af Skandinavien og Nordeuropa. Klik dig videre og bliv meget klogere på Hjørring Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum