YouGov Denmark

Vores kollegaer irriterer os

Del

Hvis du ikke vil gå dine kollegaer på nerverne, så husk at rydde op efter dig, kom til tiden og er du chef, så pas på med at udstikke for mange ordrer. YouGov har undersøgt, hvad der irriterer os mest på arbejdspladsen.

YouGov har spurgt danskerne, hvilke situationer, der irriterer dem på arbejdspladsen. Sådan ser listen ud over top-irritationsmomenter på arbejdspladsen:

På førstepladsen over situationer, der irriterer os på arbejdspladsen, ligger kollegaer, der ikke kan finde ud af at rydde op efter sig i køkkenet og på badeværelset. 2 ud af 5 bliver irriteret over dette. På en delt andenplads kommer kollegaer, som ofte er syge sammen med kollegaer, der ofte kommer for sent. Dette irriterer 1 ud af 3 sig over. Tredjepladsen går til chefer, der styrer og kræver for meget. 1 ud af 4 bliver irriteret over dette.

Ubevidste lyde fra kollegaer (fx kollegaer som nynner, sukker, trapper mv.) og kollegaer, der ofte er hjemme med syge børn ligger også højt på listen over situationer, som irriterer os på arbejdspladsen.

Kun 15% oplever slet ikke at lade sige irritere over nogen af disse ting.

Om undersøgelsen

Undersøgelsen er baseret på interview med 1002 repræsentativt udvalgte personer i alderen 18+ år fra YouGov Panelet i perioden 29. – 31. marts 2017.

Billeder

Information om YouGov Denmark

YouGov Denmark
YouGov Denmark
Klosterstræde 9
1157 København K

YouGov - What the world thinks

YouGov er en international data- og markedsanalysekoncern. Vores kerneydelse er meningsmålinger, som kommer fra vores meget engagerede panel på 6 millioner mennesker over hele verden. Vi kombinerer denne kontinuerlige datastrøm med vores ekspertise inden for dybdegående research og indgående kendskab til branchen i en systematisk research- og marketingkontekst.

Vores udvalg af syndikerede, egenudviklede dataprodukter omfatter YouGov BrandIndex, den daglige brandtracker, og YouGov Profiles, som er vores segmenterings- og profileringsværktøj. Den markedsledende YouGov Omnibus giver hurtigt og omkostningseffektivt svar på research-spørgsmål fra hele befolkningen eller udvalgte målgrupper. Vi tilbyder også en bred vifte af kvantitative og kvalitative services, som skræddersyes af vores specialistteams med henblik på at opfylde vores kunders specifikke behov.

Med 30 kontorer i 20 lande og panelmedlemmer i 38 lande er YouGovs internationale markedsanalysenetværk et af de ti største i verden.

Besøg yougov.dk for yderligere oplysninger.

Følg pressemeddelelser fra YouGov Denmark

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra YouGov Denmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum