Ishøj Kommune

Volleyball hjælper overvægtige børn med at få et fællesskab

Del

I Ishøj får overvægtige og sårbare børn mulighed for at være aktive og møde nye venner i Ishøj Volley og Beachvolley

Overvægtige og sårbare børn i Ishøj har mulighed for at prøve kræfter med volleyball igennem Jump4fun - et samarbejde mellem Ishøj Kommune, DGI og Ishøj Volley og Beachvolley.

Et af de børn, som har taget imod dette tilbud, er 11-årige Nikolas, som har deltaget i Jump4fun i Ishøj Volley og Beachvolley siden 2017. I dag går han til kidsvolley-holdet sammen med sine kammerater.

"Det bedste ved at spille volleyball er fællesskabet – helt klart. Jeg møder mine venner til træning. Det får mig til at komme til træning næsten hver gang,” siger Nikolas.

Børn kan opleve fællesskab

Jump4fun henvender sig primært til børn, som har lidt for meget på sidebenene, og som ikke i forvejen går til idræt. Ved at begynde til kidsvolley i Ishøj Volley og Beachvolley kan disse børn opleve at være en del af et fællesskab med plads til alle.

”Man skal ikke kunne noget specielt, inden man dukker op. Vi lærer at kaste, gribe og de forskellige slag til træningen,” fortæller Nikolas.

”Bare mød op til træning. Du er velkommen til at komme til prøvetræning, inden du tilmelder dig. Imens giver vi din far og mor en kop kaffe,” lyder det fra instruktør Betina Hvass.

Jump4fun i Ishøj Volley og Beachvolley træner hver torsdag kl. 17-18 i Ishøj Idrætscenter (hal 2).

I Ishøj kan du desuden gå til Jump4fun i Ishøj Gymnastikforening hver tirsdag kl. 17.30-18.30 i Ishøj Idrætscenter (gymnastiksalen).

Kontakter

Carina Vestergård Abildskov, DGI: 2215 8242
Claus Borup Skovsgaard, Ishøj Kommune: 2226 9285.

Yderligere info om Jump4fun i Ishøj Kommune: dgi.dk/jump4fun

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum