Haderslev Kommune

Voksenudvalget vil af med de bøvlede regler

Del

Voksenudvalget vil se på om, der er besværlige regler, der spænder ben for den gode ældrepleje i Haderslev Kommune.

Velfærden og værdigheden skal i fokus. Til gengæld må der godt være færre regler og mindre bureaukrati. Det er tanken bag et nyt initiativ som Voksenudvalget i Haderslev Kommune har sat i søen.

”I Voksenudvalget har vi gennem længere tid arbejdet med, hvordan vi kan levere den bedst mulige ældrepleje til borgerne. Derfor inviterer vi nu borgere, pårørende og ikke mindst medarbejdere til at komme på banen og hjælpe os med at lave en endnu bedre ældrepleje i kommunen”, siger Holger Mikkelsen, formanden for Voksenudvalget.

På kommunens hjemmeside under haderslev.dk/meldenregel kan man ved hjælp af et par få spørgsmål beskrive, hvilke regler der besværliggører den gode ældrepleje eller hvis man har forslag til, hvordan plejen gøres bedre.

”Det kan være, man oplever, at personalet bruger tid på ting, der ikke giver mening eller man har konkrete oplevelser med hjemmeplejen, sygeplejen eller plejecentrets service eller tilbud, som man gerne vil dele med os”, siger Holger Mikkelsen.

I forhold til at lave en bedre ældrepleje er medarbejderne vigtige medspillere, og derfor har de også fra start været inddraget i processen, ligesom de også kan komme med input til, hvad der kan gøres anderledes.

Når forslagene fra borgere, pårørende og medarbejdere er kommet ind, bliver der kigget på dem og taget stilling til, om der kan ændres noget.

”Vi håber, at borgerne vil udnytte muligheden for at melde ind med deres oplevelser, så vi kan levere en endnu bedre service”, siger Holger Mikkelsen.

Kontakter

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Kommunerne fortæller om klima og oversvømmelser på sønderjysk dyrskue15.5.2019 08:00:00 CESTPressemeddelelse

De sønderjyske kommuner er med, når Det Sønderjyske Fællesdyrskue afholdes i Aabenraa den 24. og 25. maj 2019. I år er Sønderborg, Aabenraa, Tønder og Haderslev Kommuner gået sammen om en stand under temaet klima og oversvømmelser. Der er også vandleg for børnene, man kan møde en politiker og en naturvejleder og så kan man høre om, hvordan kommunerne nu bruger droner i deres vandløbsprojekter.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum