BBHS A/S

Vojens Lufthavn får topmoderne bagageløsning

Del

Fra onsdag får Vojens Lufthavn landets mest avancerede håndtering af bagage i et samarbejde med virksomheden BBHS, der i Sønderjylland lancerer en fuld automatisk løsning, som samtidig bliver et testcenter for BBHS

Topmoderne løsning for bagagehåndtering
Topmoderne løsning for bagagehåndtering

Millioner af kufferter transporteres dagligt via fly, og kufferter bliver kastet rundt i lufthavne både før, under og efter afgang og ankomst.

I Vojens Lufthavn er det fra onsdag muligt at se, hvordan man kan undgå ødelagte kufferter, lange ventetider og fysiske skader hos lufthavnens medarbejdere.

Her præsenterer den lille lufthavn i Sønderjylland en helt ny og topmoderne løsning for bagagehåndtering. Det sker i samarbejde med firmaet BBHS A/S, der står bag løsningen, som integrerer automatisk bagagehåndtering både ved afgang og ankomst.

”Vi er stolte af at kunne præsentere vores løsning for både afgang og ankomst i Vojens Lufthavn.”

”Samarbejdet vil give begge parter et optimalt udgangspunkt for øget vækst i de kommende år, og systemet vil ikke mindst forhindre arbejdsskader, der er forbundet med det hårde fysiske arbejde, når medarbejdere slæber tunge kufferter, siger Martin Sattrup Christensen, CEO i BBHS A/S.

Samarbejdet involverer også Haderslev Kommune, og mens man i Sønderjylland har topmoderne bagagehåndtering, så får BBHS et testcenter, som virksomheden i fremtiden kan bruge til fremvisning og uddannelse i forbindelse med aftaler med andre lufthavne.

Løsningen nedsætter det manuelle løftearbejde med 95 procent og reducerer antallet af bortkommet og beskadiget bagage markant. Ventetider på bagage bliver kraftigt nedsat, og der er hele tiden styr på, hvor en kuffert helt præcist befinder sig i forløbet.

Bagagen bliver automatisk, skånsomt og effektivt behandlet fra check in til flyet, og igen når flyet lander.  Der altså ingen, der smider rundt med kufferten, før den ruller ejeren i møde.

Bagageløsningen er allerede implementeret i Billund Lufthavn ved flyankomster, og den var medvirkende til, at lufthavnen i 2016 modtog Arbejdsmiljøprisen.

Løsningen har et globalt perspektiv for BBHS, som tidligere i år modtog en stor innovationspris for det avancerede bagagesystem. 800 af verdens ledere inden for flyindustri gav deres mening til kende, og BBHS vandt IATA-IGHC-prisen i Bangkok.  

Det skete foran blandt andre et bud fra Australiens største flyselskab Qantas, der beskæftiger 30.000 ansatte.

BHHS-løsningen er særdeles efterspurgt, og flere internationale lufthavne er i dialog med den danske virksomhed om at integrere den automatiske bagagehåndtering.

Perspektivet er enormt, og en vækst på en halv milliard kroner inden for 3-5 år er realistisk.

”Vores automatiske bagage-løsning er den største udvikling på markedet i 50 år, og vi bringer bagagetransport ind i det 21. århundrede på en helt ny måde,” siger Martin Sattrup Christensen.

KONTAKT:

Martin Sattrup Christensen (CEO) - 30306768 /msc@bbhs.dk

Erik Andersen (Salgsdirektør) - 26190853/60202405 /ea@bbhs.dk

OM LANCERINGEN AF BBHS-LØSNINGEN I VOJENS LUFTHAVN:

Pressen inviteres til at deltage til den officielle åbning af testcentret for BBHS-løsningen for automatisk bagagehåndtering. Det foregår onsdag 6. september mellem klokken 9-11 i Vojens Lufthavn. Til stede vil være borgmester i Haderslev Kommune, Hans Peter Geil, formand for BBHS, Peter Scheuer Jensen samt CEO i BBHS, Martin Sattrup Christensen.

OM BBHS:

BBHS A/S er en dansk virksomhed med base i Hedehusene. BBHS har mere end 20 års erfaring med luftfart, flyselskaber, lufthavne og transport af bagage. BBHS ønsker at nedsætte omkostninger, arbejdsskader og tidsforbrug i bagagetransport samt øge effektivitet, sikkerhed og økonomisk overskud i lufthavne, som kan tilbyde flyrejsende hurtigere transport af bagage samt reducering i antallet af ødelagt baggage. Læs mere om BBHS:

https://www.linkedin.com/company/bbhs-a-s

www.bbhs.dk

Billeder

Topmoderne løsning for bagagehåndtering
Topmoderne løsning for bagagehåndtering
Download
Bagagen bliver automatisk, skånsomt og effektivt behandlet fra check in til flyet
Bagagen bliver automatisk, skånsomt og effektivt behandlet fra check in til flyet
Download
Download

Links

Information om BBHS A/S

BBHS A/S
BBHS A/S
Hovedgaden 451F
2640 Hedehusene

31 78 10 12http://bbhs.dk/