Dansk Transport og Logistik

Vognmændene kan også få brug for statens kompensationer

Del

DTL - Danske Vognmænd mener, at der snart kan være vognmænd med behov for at gøre brug af regeringen og Folketingets kompensationsordninger på grund af covid-19 udfordringerne.

Regeringen og Folketinget har nu åbnet op for, at der gives midlertidig kompensation for virksomheders faste udgifter, midlertidig lønkompensation og bedre mulighed for at låne penge.

Samtidig er initiativerne målrettet alle typer af virksomheder fra freelancere, selvstændige erhvervsdrivende, mellemstore og store virksomheder.

DTLs adm. direktør Erik Østergaard udtrykker stor ros til handlekraften og velvilligheden fra politisk side:

- Det er den rigtige vej at gå i øjeblikket. Jeg ved godt, at vognmændene som helhed ikke lige i øjeblikket er blandt dem, der står forrest med hatten i hånden. Der har være nok at lave, og vognmænd og chauffører gør et kæmpearbejde for at få samfundet til at fungere under de nuværende omstændigheder.

- Men tiderne kan også blive trange for transporten, efterhånden som mange aftagere af varer og producenter af affald lukker ned eller går på vågeblus. Transporten er termometeret på, hvordan det går i samfundet, og jeg er ikke i tvivl om, at der snart kan være vognmænd, der kan have behov for at gøre brug af ordningerne. Jeg er ekstra glad for, at der også gøres noget for den selvstændige, for rigtig mange af vores medlemmer er selvkørende vognmænd med medhjælpende ægtefæller, udtaler Erik Østergaard.

Kontakter

Adm. direktør Erik Østergaard, tlf. 40 15 12 25

Pressechef Morten Lindbo, tlf. 21 20 14 00

Information om Dansk Transport og Logistik

Dansk Transport og Logistik
Dansk Transport og Logistik
Grønningen 17
1270 København K

70 15 95 00http://dtl.eu/

 

Dansk Transport og Logistik og er en brancheorganisation for det danske transporterhverv på vej og bane. DTL taler medlemmernes politiske sager lokalt, nationalt og i EU og hjælper medlemmerne med alt lige fra lovgivning til konkrete opgaver ude i virksomhederne. DTL er også arbejdsgiverforening for den danske transportbranche.

 

Følg pressemeddelelser fra Dansk Transport og Logistik

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Transport og Logistik

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum