Turbine Forlaget A/S

Vivian Høxbros finurlige strikkeskole

Del

”Finurlig strik” er titlen på Vivian Høxbros nye strikkebog. En bog, der rummer en strikkeskole med otte fag og flere spændende projekter. For jo bedre man bliver til at mestre de forskellige teknikker, jo sjovere er det at bruge strikkepinde og garn.

Vivian Høxbro er kendt i strikkeverdenen for sine farvestrålende og finurlige designs. Gennem de sidste 35 år har strik været hende helt store passion, og strikkepindene har været en trofast følgesvend. Hun har gravet dybt i den danske strikketradition og blandt andet lavet nye og moderne opskrifter til de traditionelle danske stjernetrøjer.

I den nye bog åbner Vivian Høxbro sin strikkeskole for alle, der gerne vil lære at strikke striber, tern, tre-firkanter, vinkler, trapper, siksak, cirkler og muslinger. For strik skal være sjovt og udfordrende, fyldt med mønstre, der sættes sammen og mange farver. Vivivan Høxbro er er erfaren underviser inden for strik, så hun forklarer på pædagogisk vis, hvordan de forskellige mønstre strikkes, og giver også opskrifter på projekter, hvor teknikkerne anvendes. Det være sig i sjaler, puder, veste, bluser eller jakker.

Men Vivian Høxbro er heller ikke bange for at tage ved lære af andre, og derfor har hun lyttet til barnebarnets gode råd om farvesammensætninger. Så tonerne er lidt mere afdæmpede og skandinaviske end i Vivian Høxbro andre bøger. Men hvis man er til de stærke farver, så kan man jo frit vælge sine egne farvesammensætninger.

”Finurlig strik” er den tredje strikkebog Vivian Høxbro laver i samarbejde med Turbine. Men hun har udgivet flere bøger, hvoraf nogle også er blevet udgivet i USA og Japan. Derudover er Vivivan Høxbro også aktiv i arbejdet med at få etableret Danmarks første strikkemuseum i Stubbekøbing.

Fakta om bogen:

Finurlig strik
Forfatter: Vivian Høxbro
Forlag: Turbine
ISBN: 9788740667844
Sidetal: 194
Vejl. pris: 299,95 kr.
Udgivelsesdato: 19. marts 2021

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Turbine Forlaget A/S

Turbine Forlaget A/S
Turbine Forlaget A/S
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Aarhus C

86 12 79 16https://turbine.dk/

Forlaget Turbine blev grundlagt i 2004.

Vores profil er bred, og grundtanken er, at vi ikke lader os begrænse af hverken genre, stil eller format – vores fokus er kvaliteten i den enkelte udgivelse.

Følg pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum