Opel Danmark

Vivaro-e introduceres i Danmark – og timingen er perfekt!

Del

Med introduktionen af den nye Movano-e i slutningen af året, er hele Opels varebilsprogram elektrificeret. Combo-e (International Van of The Year 2019), Vivaro-e (International Van of The Year 2021) og Movano-e, dækker alt fra pizzaudbringning til tung materialekørsel på byggepladser. Der er ikke mange bilproducenter, der tilbyder erhvervslivet et så komplet elektrisk varebilsprogram og det er derfor med store forventninger, at Opel Danmark introducerer Vivaro-e til Danmark.

  • 50 procent af kunder til PSA’s varebiler er potentielle kunder til el-udgaverne
  • Britisk Gas har bestilt 3.000 Vivaro-e varevogne – Det er den største ordre af elektriske erhvervskøretøjer i Storbritannien nogensinde
  • El-varebilssalget i Danmark er fra 2018 til 2020 steget med over 211 procent
  • Opel er klar til fremtiden – Hele Opels varebilsprogram er elektrificeret ved udgangen af 2021

El-varebiler vinder indpas som en del af løsningen på den grønne omstilling hos både store og små virksomheder. Xaiver Peugeot, senior vice-president for PSA’s varebilssektion, fortæller at 50 procent af kunderne til PSA’s varebiler er potentielle kunder til el-udgaverne:

”Vi havde kalkuleret med at fem procent af vores varebiler i 2021 skulle være elektriske. Vi kan se allerede nu, at vi formentlig vil have fordoblet det antal ved årets udgang. En kombination af skærpede miljøkrav i byzoner og stigende e-handel, skaber et øget behov for ”last mile” distribution i byerne” siger Xavier Peugeot.

Engelsk energi selskab sætter standarden

Den britiske energileverandør British Gas har sat det klare mål at elektrificere hele deres flåde på 12.000 biler inden 2025. Og der er handling bag ambitionen. Virksomheden har lige bestilt 3.000 eksemplarer af International Van of The Year 2021, Vivaro-e hos Opels søstermærke Vauxhall. British Gas forventer oven i købet at lægge flere ordrer hos Vauxhall i fremtiden, så hele flåden er udskiftet til el i 2025. Det er den største investering i el-varebiler nogensinde i Storbritannien.

Stort potentiale i Danmark

I Danmark er der også høje ambitioner. Regeringen vil nedbringe CO2-udledningen i Danmark med 70% inden 2030. Tendensen er ikke til at tage fejl af - fra 2018 til 2020, er el-varebilssalget steget med over 211 procent. Thomas Nielsen, Produkt Specialist Opel Danmark fortæller:

”Vi kan se at danskerne generelt set har fået øjnene op for elbiler. Vi tror på, at erhvervslivet derfor også er klar til at tage el-varebilerne til sig i takt med, at batteriteknologien er blevet mere anderkendt og udbredt i Danmark. Undersøgelser viser, at 83 procent af kunderne kører under 200 kilometer om dagen og 44 procent under 300 kilometer om dagen, hvilket indikerer at en stor del af vores kunder, vil kunne skifte til el næste gang de skal vælge varebil. Til dem tilbyder Vivaro-e, Årets Varebil 2021, elektrisk kørsel uden at gå på kompromis med rækkevidde eller praktik, da bilen har identiske egenskaber med diesel-versionerne”.

Med introduktionen af den nye Movano-e i slutningen af året, er hele Opels varebilsprogram elektrificeret. Combo-e (benzin og diesel udgaven kåret som International Van of The Year 2019), Vivaro-e (International Van of The Year 2021) og Movano-e, dækker alt fra pizzaudbringning til tung materialekørsel på byggepladser. Der er ikke mange bilproducenter, der tilbyder erhvervslivet et så komplet elektrisk varebilsprogram og det er derfor med store forventninger, at Opel Danmark introducerer Vivaro-e til Danmark.

Vivaro-e er på vej til de danske forhandlere og kan leveres i april måned til en frapris på 269.990 kroner ex. moms.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Opel Danmark

Opel Danmark
Opel Danmark
K.W. Bruun Import A/S, Hovedvejen 1
2600 Glostrup

https://www.opel.dk

Opel Danmark er 1. december 2018 blevet opkøbt af Interdan Bil A/S.

Opel Danmark skifter i den forbindelse navn til K.W. Bruun Automotive A/S, der er et datterselskab under Interdan Bil A/S. 

Opel sætter standarden. 

Hos K.W. Bruun Automotive A/S er kunden i centrum. Vores mål er at sikre kunden en god oplevelse med Opel, fra den første prøvetur til købet af den næste Opel.
Alle kæmper kort sagt for at sikre: kvalitet og gode oplevelser – hele vejen!

Følg pressemeddelelser fra Opel Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Opel Danmark

Back to The Future: Opel Manta bliver elektrificeret18.3.2021 12:11:03 CET | Pressemeddelelse

Inden udgangen af 2024, vil hele Opels modelprogram blive tilbudt i en elektrificeret udgave. Det nyeste skud på stammen er Mokka-e, der lander i Danmark til foråret. Mokka er den første Opel, der blev introduceret med det nye Opel ansigt Opel Vizor. Vizor-fronten er stærkt inspireret af den klassiske Opel Mantas frontparti fra 1970. Men nu er tingene vendt på hovedet. Opel løfter det første slør for et spændende nyt elektrisk projekt, hvor Manta inspireres af Mokka-e: Opel Manta GSe ElektroMOD.

Kompromiløs E-mobilitet: Ny Opel Combo-e20.1.2021 09:25:09 CET | Pressemeddelelse

Opel Combo-e kender sin besøgstid. CO2-udledning har politikernes og befolkningens bevågenhed og Danmark har sat som klimamål frem mod 2030, at nedbringe den nuværende årlige CO2-udledning med 70%. Emissionskravene i de større danske byer bliver til stadighed skærpet og kravene til kørsel i miljøzonerne, vil kun blive højere i fremtiden. Med Opel Combo-e kan man trygt kigge ind i en fremtid med restriktioner på benzin- og dieselbiler, for Combo-e kører på el, uden at gå på kompromis med kørekomfort eller varerum.

Opel digitalt nytårssalg fra 2. og 3. januar: Stærke tilbud og en ren danmarkspremiere29.12.2020 09:30:00 CET | Pressemeddelelse

Opel skyder det nye år ind med et brag af et nytårssalg, der som noget helt nyt foregår online. I år har Opel fokus på den grønne omstilling. Vinderen af ”Golden Steering Wheel 2020”, Opel Corsa-e, har danmarkspremiere og Grandland X Plug-in Hybrid charmerer med plug-in hybrid-teknologi og plads til familien. Opel Corsa, der også vandt AutoBest prisen som bedste køb i 2020, bl.a. for sit flotte design, gode køreegenskaber og muligheden for at vælge Corsa med benzin, diesel eller el, er til årets nytårssalg skarpt prissat.

Opel Corsa-e vinder “Golden Steering Wheel 2020” (Det Gyldne Rat) og er kommet til Danmark27.11.2020 09:22:52 CET | Pressemeddelelse

• Bedste Minibil: Den fuldt elektriske Corsa-e vinder i et stærkt felt • Flere priser: Corsa har allerede vundet AutoBest prisen “Bedste bilkøb i Europa 2020” • En lang tradition: Corsa-e er den 18. Opel til at vinde “Golden Steering Wheel” • Corsa-e er kommet til Danmark: prisen starter ved 229.900 kroner • Opel gør det nemt at vælge el: Clever ladestander er inkluderet i prisen