Visma

Visma øger udbud af cloud-baserede lønsystemer med opkøb af ProLøn

Del

Visma udvider inden for cloud-baserede lønsystemer med opkøbet af ProLøn i Danmark.

Foto: Visma PR/ Mads Rebsdorf, Visma og Finn Conradsen, ProLøn
Foto: Visma PR/ Mads Rebsdorf, Visma og Finn Conradsen, ProLøn

Det er Vismas strategi at tilbyde de bedste løn og  personale-løsninger (HRM) til små og mellemstore virksomheder (SMV) i Norden. ProLøns kerneprodukter er cloud-baserede lønsystemer til SMV'er og deres  lønpartnere. Disse produkter er kombineret af ProLøns dygtige lønspecialister, der hjælper kunderne med træning og support. ProLøn tilbyder integration til flertallet af eksisterende ERP-systemudbydere. Herunder blandt andet Visma-ejede e-conomic, samt en bred vifte af tidsregistrerings og planlægningssystemer.

Opkøbet styrker Vismas udbud af cloud-løsninger, der effektiviserer SMV’er i Danmark og bidrager til at etablere Visma som leverandør af komplette løsninger og tjenester i segmentet.

Vi har været imponerede over ProLøn-teamet og deres fokus på at skabe værdi for deres kunder. Vi mener at ProLøn, som en del af Visma, vil skabe nye muligheder og øge værdien for eksisterende, såvel som for nye kunder, siger Mads Rebsdorf, adm. Direktør, Visma e-conomic A / S.

ProLøn har  31 medarbejdere og har i 30 år hjulpet danske virksomheder til at effektivisere deres lønadministration. Det har de gjort ved at udvikle standardløsninger tilpasset SMV’er og specifikke brancher. Som en del af Visma, vil ProLøn fortsætte med at styrke eksisterende løsninger, samt udforske mulighederne for at tilbyde  flere relevante produkter og tjenester til kunderne.

ProLøn har gennemgået en spændende udvikling de seneste år med betydelig vækst. Vi deler visionen om at forenkle lønprocesser hos SMV'er og lønadministratorer med fantastisk software og service. Visma er den perfekte partner til at tage ProLøn til det næste niveau, siger Finn Conradsen, administrerende direktør for ProLøn.

ProLøn har med stor succes demonstreret, at virksomheden evner at vokse og samtidigt fastholde den meget høje kundetilfredshed, som har karakteriseret ProLøn gennem mange år. I dag er mere end 11.000 af landets virksomheder kunder.

ProLøn vil, som en del af Vismas SMV-division, fortsætte som en selvstændig enhed under ProLøn-brandet, med fokus på at levere produkter af høj standard og god kundeservice.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere information:

Visma

Mads Rebsdorf, adm. Direktør, Visma e-conomic A/S +45 21 61 91 00

ProLøn

Finn Conradsen, administrerende direktør, ProLøn A / S +45 41 78 30 60

Billeder

Foto: Visma PR/ Mads Rebsdorf, Visma og Finn Conradsen, ProLøn
Foto: Visma PR/ Mads Rebsdorf, Visma og Finn Conradsen, ProLøn
Download
Foto: Visma PR/ Mads Rebsdorf, Visma og Finn Conradsen, ProLøn
Foto: Visma PR/ Mads Rebsdorf, Visma og Finn Conradsen, ProLøn
Download

Links

Information om Visma

Visma
Langebrogade 1
1411 København K

http://www.visma.dk

Visma tilbyder software og services, der forenkler og digitaliserer administrative forretningsprocesser i den private og offentlige sektor. Koncernen opererer på tværs af Norden, Benelux, Centraleuropa og Østeuropa. Med mere end 9.500 ansatte, 1.000.000 kundekontrakter og en omsætning på EUR 1,199 millioner i 2018, er Visma en af Europas førende softwarevirksomheder. Besøg Visma.dk

Følg pressemeddelelser fra Visma

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Visma

Visma Enterprise investerer tocifret millionbeløb i sikkerhed13.6.2019 07:00:00 CESTPressemeddelelse

Som den første leverandør i HR- og lønbranchen har Visma Enterprise Danmark netop opnået den internationale anerkendte ISO/IEC-27001 certificering, som er den højeste sikkerhedsstandard på markedet. Ifølge administrerende direktør Monika Juul Henriksen er det resultatet af en bevidst strategisk beslutning om at indføre det bedste ledelsessystem for informationssikkerhed, og hun anser det som en nødvendig investering i fremtiden.

#allfemalepanel – en debat om Kvinder og Ledelse på folkemødet11.6.2019 14:20:26 CESTPresseinvitation

Kvinder sidder på kun 27% af de ledende positioner i Danmark. Det viser seneste tal fra Eurostat, som samtidig bekræfter, at diversiteten blandt mandlige og kvindelige ledere stadig halter langt bagud i Danmark. Sammenlignet med andre nordiske lande har Danmark den laveste andel af kvinder på lederposter. Det stiller HR- og Lønvirksomheden Visma Enterprise skarpt på under årets Folkemøde.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum