Visma

Visma Danmark Holding A/S fremlægger årsrapport: Digital omstilling skaber travlhed hos danske Visma-selskaber

Del

Visma Danmark Holding A/S, der er moderselskabet for de danske Visma-selskaber, præsenterer sin årsrapport fra 2020. Heri kan virksomheden igen gøre status på et kanon år, hvor den samlede omsætning stiger med 12,9 pct. sammenlignet med året før og nu når 1,67 mia. DKK.

Gennem det seneste år har vi set i en stigende acceleration af dansk erhvervslivs og den offentlige sektors digitale omstilling, hvor efterspørgslen på digitale ydelser og rådgivning har taget fart. Det har man kunnet mærke hos Visma Danmark Holding A/S, som er moderselskab for de danske Visma-selskaber.

 

Samlet set omsatte de danske Visma-selskaber for 1,67 mia. DKK i 2020. Det er en vækst på 12,8 pct. sammenlignet med 2019. Holding-selskabets resultatopgørelse for 2020 viser et overskud på 202,2 mio mod 302,6 mio. DKK i 2019. Årsagen til udviklingen hænger sammen med, at overskuddet reinvesteres hos de underliggende Visma-selskaber. Overskuddet fra de underliggende selskaber er på 572 mio. DKK før udbytte - en stigning på ca. 20 pct. Balancen udviser en egenkapital pr. 31. december 2020 på 1,6 mia. DKK.

 

I 2020 fortsatte Visma Danmark Holding A/S sin målrettede opkøbsstrategi og opkøbte selskaberne Ditmer, 1st Web og First Agenda.

 

”Vi er meget tilfredse med resultaterne i 2020, hvor vi er vokset organisk og gennem opkøb. Når vi øger omsætningen næsten over hele linjen, viser det, at Visma-selskaberne performer, og både private virksomheder og det offentlige efterspørger vores produkter og ydelser. Det skyldes primært hårdt arbejde og dygtige og dedikerede medarbejdere ude i de danske Visma-selskaber,” siger Carsten Boje Møller, divisionsdirektør i koncernen med internationalt ansvar for Visma Custom Solutions-divisionen. Han fortsætter:

 

”De positive resultater viser samtidig, at vores model for opkøb virker. Det er en model, hvor vi respekterer virksomhedernes selvstændighed og deres forskellige kulturer, men hvor de samtidig indgår i økosystem af virksomheder, der supplerer hinanden, og hvor der opstår synergieffekter til fordel for kunderne. Vi har en fokuseret  og ambitiøs vækststrategi i Danmark, og det vil vi fortsætte med. Vi kigger hele tiden efter stærke og succesrige virksomheder, som kan bringe mere værdi ind i Visma og styrke os samlet set.”

 

De danske Visma-selskaber inkluderer i dag Visma Enterprise, Visma dinero, Visma e-conomic, Visma DataLøn & Proløn, Visma Rating, Visma Software, Co3, Visma LogBuy, Admincontrol, Visma Consulting, IMS, Kapacity, Visma Digital Commerce og Visma Local Government, Temponizer, IT Minds og TIMEmSYSTEM. 

 

Samlet set beskæftiger Visma-koncernen ca. 1.200 medarbejdere i Danmark. For nyligt flyttede den københavnske del af koncernen til Carlsberg Byen i København i et 16.000 kvm. nyt kontorareal fordelt på fire etager. Her sidder nu syv af Vismas selvstændige selskaber.

 

Carsten Boje Møller understreger, at det er vigtigt for Visma-koncernen at bidrage lokalt ved at reinvestere i selskaberne, og skabe flere arbejdspladser, og det er med stolthed, at Visma Danmark er blandt de 100 største skatteydere i Danmark.

Læs den fulde årsrapport for Visma Danmark Holding A/S her

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Visma

Om Visma 

Visma tilbyder software og services, der forenkler og digitaliserer administrative forretningsprocesser i den private og offentlige sektor. Med mere end 12.500 ansatte og 1.100.000 kundekontrakter er Visma en af Europas førende softwarevirksomheder. Bliv klogere på Visma i Danmark på Visma.dk

Følg pressemeddelelser fra Visma

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Visma

Storsatsning på fintech og medarbejdere sikrer Visma e-conomic sit bedste regnskab nogensinde11.5.2021 07:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Virksomheden bag Danmarks mest benyttede regnskabsprogram, e-conomic, præsenterer i dag sit bedste årsregnskab nogensinde. Store satsninger på fintech-området og investeringer i medarbejdere har sikret fremgang på alle parametre. En stor del af overskuddet geninvesteres i nye medarbejdere og digitale produkter til gavn for de danske små- og mellemstore virksomheder.

Ny FinTech teknologi fra Visma e-conomic demokratiserer virksomhedernes bankdata og udfordrer pengeinstitutterne5.5.2021 07:30:00 CEST | Pressemeddelelse

150.000 små og mellemstore virksomheder, ca. halvdelen af alle danske CVR nr., har nu mulighed for at revolutionere den måde, hvorpå de hidtil har tilgået deres egne bankdata. Tidligere har pengeinstitutterne siddet på alle oplysningerne, men introduktionen af EU’s PSD2 direktiv om open banking gør det nu muligt for de 150.000 brugere af Danmarks mest benyttede regnskabssystem, e-conomic, at integrere deres regnskab og bank. Løsningen, som Visma e-conomic kalder Smart Bank, sparer virksomhederne for både tid, ressourcer og penge.

Ny FinTech teknologi demokratiserer virksomhedernes bankdata og udfordrer pengeinstitutterne4.5.2021 07:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Virksomheden bag Danmarks mest benyttede regnskabssystem e-conomic er i gang med at revolutionere den måde hvorpå små og mellemstore virksomheder i dag tilgår deres egne bankdata. Ca. 23.000 af Visma e-conomics i alt 150.000 kunder, ca. halvdelen af alle danske CVR nr., har allerede nu adgang til Visma e-conomics Smart Bank løsning, som giver virksomhedens kunder mulighed for at integrere deres regnskab og bank. Dette har hidtil ikke været muligt pga. lovgivning.

Digitalisering: et afgørende konkurrenceparameter i håndværkerbranchen26.4.2021 07:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Håndværkerbranchen oplever kronede dage under corona, men særligt én gruppe af håndværksvirksomhederne høster lige nu de største gevinster. Nye tal og indsigter i branchen viser, at de håndværkere, som har digitaliseret deres forretning, omsætter for op mod 60% mere per medarbejder, end håndværkere som ikke har digitaliseret sig. Tallene kommer fra Visma e-conomic, der står bag Danmarks førende regnskabsprogram og leverer regnskabsservice til ca. 40% af alle danske håndværksvirksomheder.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum