Aarhus Universitet Technical Sciences

Virtuel konference: Forskningen og den grønne omstilling - fødevarer, landbrug, biodiversitet og natur

Del

Den 28. maj kl. 09.00-12.00 inviterer Aarhus Universitet, MF Karin Gaardsted, Socialdemokratiet og MF Per Larsen, Det Konservative Folkeparti til en virtuel konference om forskningen og den grønne omstilling.

Den grønne omstilling har stor prioritet i befolkningen og blandt politikerne. Landbrug og fødevareproduktion står for en stor del af klimapåvirkningen i Danmark, og Regeringen satser med sit landbrugsudspil på at hente en stor del af reduktionen gennem forskning og udvikling af nye tiltag. Derfor er det vigtigt gennem forskning at sikre viden til at udvikle løsningerne, og at beslutningstagerne får kvalificeret, videnbaseret rådgivning.

Der vil på konferencen være oplæg fra politikere, forskere, fødevareerhvervet m.fl. om forskningens betydning for den grønne omstilling og om de udfordringer, der ligger i den nuværende forskningsfinansiering.

Konferencen sætter således fokus på den nødvendige forskning og den rådgivning, der både skal sikre mindre klimabelastende landbrug, fødevareproduktion og kostvaner, og som bidrager til at løse klimaudfordringen, forbedre vandmiljøet og styrke biodiversiteten.

Log på det virtuelle konferencerum her: https://aarhusuniversity.zoom.us/j/67323330760

Nøgleord

Links

Information om Aarhus Universitet Technical Sciences

Aarhus Universitet Technical Sciences
Aarhus Universitet Technical Sciences
Ny Munkegade 120
8000 Aarhus C

8715 0000https://tech.au.dk/

Følg pressemeddelelser fra Aarhus Universitet Technical Sciences

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aarhus Universitet Technical Sciences

Stor konference om smagssans og bæredygtighed9.6.2021 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Hvordan kan vores smagssans være med til at sikre nye og mere bæredygtige madvalg? Det er temaet for den innovative og tværfaglige konference "Creative Tastebuds”, der afholdes til august som et samarbejde mellem Aarhus Universitet, Smag for Livet og Institute of Meals. Der bliver tale om en hybrid mellem en fysisk og en digital konference, og alle er velkomne - både forskere, praktikere og andre smagsinteresserede.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum