Forsikring & Pension

Virksomheden Morningtrain vinder ”Danmarks Sundeste Arbejdspladser – Initiativprisen 2020”

Del

Webbureauet Morningtrain vinder den landsdækkende konkurrence ”Danmarks Sundeste Arbejdspladser – Initiativprisen 2020”.

Webbureauet Morningtrain i Odense er netop kåret som landsvinder af konkurrencen ”Danmarks Sundeste Arbejdspladser – Initiativprisen 2020” som Forsikring & Pension, Dansk Firmaidrætsforbund, Dansk Erhverv og Velliv Foreningen står bag.

Månedlige teambuildingtur og styrket sammenhold
Arbejdspladsen med 31 ansatte prioriterer sundheden – både den fysiske og den mentale. Månedlige teambuilding events for alle medarbejdere er med til at styrke fællesskabet, samarbejdet på tværs af arbejdspladsen og sundheden gennem fysisk aktivitet, og derudover har de to ugentlige sportsaktiviteter for alle medarbejdere hver uge. Også under COVID-19 har de dyrket sammenholdet.

- Vores månedlige teambuilding events og ugentlige sportsaktiviteter har trivsel, sundhed og fællesskabet for øje, og som i så mange andre henseende var COVID-19 også en uvelkommen gæst i den sammenhæng. Kunsten var dog at bibeholde koncepterne og dyrke fællesskabet med nye initiativer – dog blot hver for sig. Her har ugentlig online yoga & træning, virtuel fredagsbar og online LAN events været påskønnede erstatninger for at holde motivationen og trivslen oppe i en svær tid. Vi håber dog at kigge ind i et efterår, hvor vi kan trappe op for initiativer i samlet flok igen, fortæller direktør Peter Thomsen fra Morningtrain.

En arbejdsplads som har truffet et bevidst valg om at prioritere sundhed og trivsel
Alle arbejdspladser har kunnet indstille deres bedste sundhedsinitiativer i konkurrencen, og alle danskere har kunnet afgive tre stemmer. I sidste uge blev én vinder i hver region kåret og juryen har efterfølgende udpeget landsvinderen – fra motivationen lyder det bl.a.:

Morningtrain vinder initiativprisen, fordi de fra ledelsen har truffet et bevidst valg om at sundhed og trivsel skal være en vigtig del af virksomhedens kultur. På arbejdspladser med mange mandlige ansatte er det afgørende, at sundhed og trivsel er prioriteret, idet mænds sundhed halter efter kvinderne og arbejdspladsen er en vigtig arena for at motivere til en sund livsstil. Morningtrain prioriter ugentlig fælles kollegamotion på arbejdspladsen, som både styrker det sociale fællesskab og skaber grundlag for venskaber og bidrager til medarbejdernes fysiske og mentale velvære.

- Initiativet hos Morningtrain viser, det er vigtigt, at ledelsen er med om bord, hvis arbejdet med sundhed skal blive en integreret del af en arbejdsplads’ kultur. Og at det giver mening og kan betale sig, at arbejdspladser investerer i medarbejdernes sundhed. Både for individet og for arbejdspladsen. Og så er det stærkt at se, hvordan de også under CO-VID-19 har dyrket sammenholdet – bare på andre måder. På vegne af alle partnerne bag konkurrencen ønsker vi Morningtrain tillykke med prisen, siger Merete Spangsberg Nielsen, direktør for Kollegamotion, Dansk Firmaidrætsforbund.

- Vi håber, at konkurrencen kan være med til at inspirere andre arbejdspladser – alle kan gå på opdagelse på www.sundestearbejdsplads.dk blandt de indstillede initiativer og lade sig inspirere af de gode og konkre-te idéer til, hvordan man kan dyrke kollegamotion og sammenholdet, siger Merete Spangsberg Nielsen.

Om initiativet og konkurrencen
• Konkurrencen ”Danmarks Sundeste Arbejdspladser – Initiativprisen” er et samarbejde mellem Forsikring & Pension, Dansk Firmaidrætsforbund, Dansk Erhverv samt Velliv For-eningen, der tilsammen er i løbende kontakt med størstedelen af Danmarks befolkning.

• Det er arbejdspladserne, der selv har indstillet deres egne initiativer inden for sundhed, trivsel og arbejdsmiljø. Regionsvinderen er det initiativ, der har opnået flest stemmer i forhold til, hvor mange medarbejdere den pågældende arbejdsplads har. Alle i hele Danmark har kunnet stemme på i alt tre forskellige initiativer.

• Alle indstillede sundhedsinitiativer kan ses på www.sundestearbejdsplads.dk

• Landsvinderen – og vinderen af Initiativprisen 2020 – er kåret af følgende jury:
Yun Ladegaard, forsker på Institut for Psykologi, Københavns Universitet.
Regitze Siggaard, Sundhedsstrateg, Velliv
Merete Spangsberg Nielsen, direktør for Kollegamotion, Dansk Firma-idrætsforbund

Kontakter

Pressekontakt for konkurrencen:
Nicolai Schacke, 24 24 04 02 / nis@forsikringogpension.dk
Sigrid Ellegaard Foged, Dansk Firmaidræt, 53 66 11 04 / sef@firmaidraet.dk

MorningTrain: Peter Thomsen, 92 44 93 85

Links

Information om Forsikring & Pension

Forsikring & Pension
Forsikring & Pension
Philip Heymans Allé 1
2900 Hellerup

41919101http://www.forsikringogpension.dk/

Forsikring & Pension er brancheorganisation for forsikrings- og pensionsselskaberne i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Forsikring & Pension

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Forsikring & Pension

Brevkasse: Uvildige rådgivere fra Forsikringsoplysningen gør dine læsere klogere på forsikring19.8.2020 09:00:00 CESTPressemeddelelse

De fleste ved, at forsikringer er gode at have, men ved dine læsere, hvad der helt præcist gælder i enkeltsager? Har de fx styr på, hvordan man er forsikret, hvis ens barn får udleveret en iPad af skolen? Ved de, hvornår man kan få erstatning fra sin rejseforsikring, hvis der opstår skader på en lejebil i udlandet, eller hvilke regler der gælder for genoptagelse af en ulykkesskade?

Brevkasse: Uvildige rådgivere fra Forsikringsoplysningen gør dine læsere klogere på forsikring13.7.2020 10:00:00 CESTPressemeddelelse

De fleste ved, at forsikringer er gode at have, men ved dine læsere, hvad der helt præcist gælder i enkeltsager? Har de fx styr på, hvad man skal være opmærksom på ved kør selv-ferie i udlandet? Ved de, om man kan få erstatning, hvis man bliver påkørt af en speed pedelec (hurtig el-cykel) uden forsikring, eller hvilken forsikring der dækker, hvis vinkøleskabet kortslutter?

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum