DI Midt Vest

Virksomheden joca a/s i Vinderup hædres med initiativpris fra DI Midt Vest

Del

En imponerende vækst, en fordobling af antallet af medarbejdere på få år og en fremsynet spiller i den grønne omstilling, som rigtig mange af os møder i dagligdagen. Det er alt sammen kendetegnende for joca a/s, der torsdag den 27. januar får overrakt DI Midt Vest’s årlige Initiativpris af Holstebros borgmester H.C. Østerby og formand for DI Midt Vest Claus Arberg.

Fra venstre mod højre: 

Kommunaldirektør Holstebro kommune, Lars Møller, 
Formand DI Midt Vest Claus Arberg,
Koncerndirektør, joca a/s, Søren Jensen,
Borgmester Holstebro, H.C. Østerby (S),
adm. direktør, joca a/s, Karsten Jensen.
Fra venstre mod højre: Kommunaldirektør Holstebro kommune, Lars Møller, Formand DI Midt Vest Claus Arberg, Koncerndirektør, joca a/s, Søren Jensen, Borgmester Holstebro, H.C. Østerby (S), adm. direktør, joca a/s, Karsten Jensen.

Vi ser joca a/s produkter overalt. Virksomheden sælger, etablerer, leverer og udskifter affaldscontainere og affaldsløsninger i kommuner, boligselskaber og affaldsselskaber. Og har med deres fokus på fleksible løsninger til en grønnere og mere bæredygtig affaldshåndtering skabt en stærk og fremtidssikret forretning.

- Jeg er stolt af at overrække årets initiativpris til en lokal virksomhed, der i den grad bidrager til den grønne omstilling. Joca a/s medvirker til, at mere affald bliver genanvendt. På den måde understøtter de Danmarks målsætning om en CO2-neutral affaldshåndtering i 2030, siger formand for DI Midt Vest Claus Arberg.

En virksomhed med vokseværk
Det ligger dybt i joca a/s dna at udvikle både løsninger og forretningen. Den entreprenante tilgang går tilbage til 2006, hvor ejeren Søren Jensen købte virksomheden med fem ansatte. Siden er det gået stærkt, og de seneste fem år er joca a/s vokset fra 30 til 70 ansatte i det nybyggede domicil i Vinderup.

- Vi er drevet af at være markedsførende. Men vi har stadig den tilgang, at vi er meget lydhøre over for markedet og tidens politiske tendenser og har i dag fokus på totalløsninger og rådgivning. Vi rådgiver og inspirerer arkitekter, bygherrer, boligforeninger og kommuner til bæredygtig affaldshåndtering, ligesom vi har en stor serviceforretning med logistik, vedligehold, service og vask af affaldsbeholdere i hele Danmark, siger adm. direktør Karsten Jensen.

Medarbejderne er klar
I løbet af kort tid skal vi alle sammen til at sortere deres affald i ti fraktioner, og kommunerne arbejder lige nu på højtryk med at få rullet systemerne ud til både privatboliger, boligselskaber og sommerhuse. En omfattende opgave, som joca a/s og medarbejderne er klar til at byde ind i.

- Alle vores medarbejdere i både administration, montage, salg og service ved, hvor vigtigt det er for os at udvikle virksomheden. Og alle er optaget af, at vi også i fremtiden skal tilbyde og inspirere til grøn og bæredygtig affaldshåndtering, siger Karsten Jensen.

Joca A/S med i kampen om DI’s landsdækkende initiativpris
DI’s initiativpris er en hyldest til små- og mellemstore virksomheder, og som noget nyt tager man i år også hensyn til, om vinderne har taget initiativer, der bidrager til at fremtidssikre virksomhedens produkter, services eller produktionsprocesser, eksempelvis med afsæt i verdensmålene.

Vinderen af årets Initiativpris i Midt Vest dyster om DI’s landsdækkende initiativpris, der uddeles til foråret.

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

Kontakt: Chefkonsulent Gitte Brødsgaard Vesti, GIV@DI.DK, tlf.: 29217710

Billeder

Fra venstre mod højre: 

Kommunaldirektør Holstebro kommune, Lars Møller, 
Formand DI Midt Vest Claus Arberg,
Koncerndirektør, joca a/s, Søren Jensen,
Borgmester Holstebro, H.C. Østerby (S),
adm. direktør, joca a/s, Karsten Jensen.
Fra venstre mod højre: Kommunaldirektør Holstebro kommune, Lars Møller, Formand DI Midt Vest Claus Arberg, Koncerndirektør, joca a/s, Søren Jensen, Borgmester Holstebro, H.C. Østerby (S), adm. direktør, joca a/s, Karsten Jensen.
Download

Information om DI Midt Vest

DI Midt Vest
DI Midt VestFor yderligere information om DI Midt Vest:

Chefkonsulent Gitte Brødsgaard Vesti
Mail: giv@di.dk 
Tlf. 7216 0159
Mobil: 2921 7710

Sekretær Nadia Bartoft Lind
Mail: nabl@di.dk
Tlf. 3377 3309

Følg pressemeddelelser fra DI Midt Vest

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Midt Vest

Antallet af ubrugte studenterhuer i Midt- og Vestjylland stiger12.4.2022 05:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Næsten 15 procent af de unge fra Midt- og Vestjylland, der tog en studentereksamen i 2015, var efter fem år endnu ikke i gang med eller havde gennemført en uddannelse. Tendensen har været den samme i samtlige kommuner: kraftigt stigende de sidste to år, viser nye tal. Det er den helt forkerte udvikling, mener DI Midt Vest, der opfordrer de unge til at se mod erhvervsuddannelserne, hvor der nærmest er jobgaranti og gode muligheder for at videreuddanne sig.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum