Bravo Tours

Vintervejret sætter gang i rejsesalget

Del

DMI lover igen vintervejr over Danmark. Sne og minusgrader sender danskernes tanker til varmere himmelstrøg. Danmarks 3. største rejsebureau oplevede det på nærmeste hold med årets travleste dag indtil nu.

Vinterferien venter lige om hjørnet, og selv om vejret arter sig, som man kunne forvente, er der ikke mange smil at hente hos danskerne. De søger lige nu væk fra kulden og sikrer sig enten en vinterferie eller årets sommerferie i sikker sol. 

- Telefonerne er rødglødende. Danskerne orker simpelthen ikke mere sne og kulde. Vintermørket har været over os længe, og nu skal vi have noget at se frem til, siger Stig Elling, der er rejseambassadør i Bravo Tours.

Han understreger at DMI’s vejrmeldinger har sat gang i rejsesalget, og tror, det vil fortsætte ugen ud. 

- Der er stort set ingen rejser tilbage i vinterferien, men der er selvfølgelig stadig muligheder, hvis man er fleksibel – både med hotel og afrejsedatoer, siger han og fortsætter:

- Danskerne sikrer sig sol og varme! Med tanke på sidste års sommervejr og vejret lige nu, så vil de have rejsen i hus.

Og det er meget fornuftigt, lyder det fra rejseeksperten, der spår en travl sommer i rejsebranchen bl.a. fordi de sidste to år har budt på dårlig dansk sommervejr.  

Kontakter

Stig Elling, rejseambassadør og rejseekspert, 20 90 24 13.

Information om Bravo Tours

Bravo Tours
Bravo Tours
Bethaniagade 40
7400 Herning

7010 1077http://www.bravotours.dk/