Det Kongelige Teater

Vinterferie på Det Kongelige Teater

Del

I uge 7 og 8 fyldes Det Kongelige Teater med forestillinger for både store og små, unge som gamle. Oplev alt fra Shakespeare i en hoppeborg til et russisk is-cirkus samt et hav af børnearrangementer.

For Børn
På Store Scene i Skuespilhuset inviteres hele familien indenfor til at synge med på udødelige klassikere som ”Ridder Lykke” og ”Onkel Morfar” i Der var engang en sang, der hed Arne. I Operaens foyer er der gratis premiere på den helt nye børneopera Nattergalen; en rørende og humoristisk fortælling om kejseren, kunstfuglen og skønsangen i Kina.
Er man mere til at kridte skoene, bydes der også op til dans i Balkonfoyeren på Gamle Scene, hvor der afholdes det populære og familiære gratisarrangement Dans med Børn og Bedste.  

For Unge & Voksne
Shakespeare er naturligvis også at finde på teatret i ferien, denne gang i Skuespilhusets klassiske fortælling Helligtrekongersaften eller Hvad I vil; en erotisk og følelsesladet komedie med Danica Curcic forklædt som mand. Samme hus vil ramme dig i Mellemgulvet, når Stjernefamilien beretter historien om skrøbelige menneskers eksistens i en verden, hvor Gud hedder Internettet.  

På Operaens Store Scene kan man opleve den blodrøde opera Dead Man Walking, som erhistorienom et makabert dobbeltdrab i 1980’ernes Louisiana, eller man kan følge tre straffefangers flugt mod mere sex og whisky i operaen Mahagonny.
Er du til mindre blod og mere kærlighed, har du også muligheden for at se den hjertevarme og anmelderroste La bohème, og er du mellem 15-30 år, har du muligheden for at deltage i Ung i Operaen, der viser Opera2Go for blot 150 kr.

Og og og
Det populære Brunch & Ballet løber endnu engang af stablen med morgentræning, kaffe og croissanter på Gamle Scene. Desuden præsenteres samme koncept nu også om aftenen i et helt nyt ung-til-ung format; Trin og Tonic. Begge arrangementer er gratis.

I øvrigt kan du rejse med ind i en fantastisk is-verden, når det russiske Circus on Ice besøger Operaens Store Scene.

Se mere om Det Kongelige Teaters forestillinger i vinterferien her

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Dobbelt guld og en sølvmedalje for Balletfestivalen: Have Kommunikation og Det Kongelige Teater modtager fornem international hæder17.8.2018 11:14pressemeddelelse

Vinderne af de eftertragtede Stevie Awards, også kendt som The International Business Awards, er netop blevet offentliggjort. Have Kommunikation har sammen med Det Kongelige Teater vundet tre priser – alle sammen for den stort anlagte Balletfestival 2018, der fandt sted i juni, og som i månederne op til fik alt fra bryggeriarbejdere til superligaspillere til at danse ballet.

Programmet til Opera i det fri 20181.8.2018 08:00pressemeddelelse

Opera i det fri er et gratis tilbud til alle danskere og en mulighed for at opleve nogle af de største operaklassikere sunget af nogle af Danmarks bedste sangere i uformelle omgivelser. Fra den 10.-19. august kommer Opera i det fri rundt til seks danske destinationer. Det drejer sig om Brønderselv, Viborg, Esbjerg, Herning, Tranekær og slutteligt Bernstorff Slot i Gentofte. Det musikalske program består dels af uddrag fra den kommende sæsons forestillinger på Operaen, nogle af de store publikumsfavoritter og en smagsprøve på moderne opera. Her kan du læse, hvad du kan opleve på Opera i det fri 2018: Drot og Marsk af Peter A. Heise Ranes sang: Jens Christian Tvilum Figaros bryllup af Wolfgang Amadeus Mozart Via, resti, servita: Sine Bundgaard/Sofie Elkjær Jensen, Johanne Bock Hai già vinta la causa: David Kempster Crudel! Perché finora: Sine Bundgaard/Sofie Elkjær Jensen, David Kempster Eugen Onegin af Pjotr Tjajkovskij Kuda, kuda: Jens Christian Tvilum Porgy og Bess af George Gershwin

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum