Det Kongelige Teater

Vinterferie på Det Kongelige Teater

Del

I uge 7 og 8 fyldes Det Kongelige Teater med forestillinger for både store og små, unge som gamle. Oplev alt fra Shakespeare i en hoppeborg til et russisk is-cirkus samt et hav af børnearrangementer.

For Børn
På Store Scene i Skuespilhuset inviteres hele familien indenfor til at synge med på udødelige klassikere som ”Ridder Lykke” og ”Onkel Morfar” i Der var engang en sang, der hed Arne. I Operaens foyer er der gratis premiere på den helt nye børneopera Nattergalen; en rørende og humoristisk fortælling om kejseren, kunstfuglen og skønsangen i Kina.
Er man mere til at kridte skoene, bydes der også op til dans i Balkonfoyeren på Gamle Scene, hvor der afholdes det populære og familiære gratisarrangement Dans med Børn og Bedste.  

For Unge & Voksne
Shakespeare er naturligvis også at finde på teatret i ferien, denne gang i Skuespilhusets klassiske fortælling Helligtrekongersaften eller Hvad I vil; en erotisk og følelsesladet komedie med Danica Curcic forklædt som mand. Samme hus vil ramme dig i Mellemgulvet, når Stjernefamilien beretter historien om skrøbelige menneskers eksistens i en verden, hvor Gud hedder Internettet.  

På Operaens Store Scene kan man opleve den blodrøde opera Dead Man Walking, som erhistorienom et makabert dobbeltdrab i 1980’ernes Louisiana, eller man kan følge tre straffefangers flugt mod mere sex og whisky i operaen Mahagonny.
Er du til mindre blod og mere kærlighed, har du også muligheden for at se den hjertevarme og anmelderroste La bohème, og er du mellem 15-30 år, har du muligheden for at deltage i Ung i Operaen, der viser Opera2Go for blot 150 kr.

Og og og
Det populære Brunch & Ballet løber endnu engang af stablen med morgentræning, kaffe og croissanter på Gamle Scene. Desuden præsenteres samme koncept nu også om aftenen i et helt nyt ung-til-ung format; Trin og Tonic. Begge arrangementer er gratis.

I øvrigt kan du rejse med ind i en fantastisk is-verden, når det russiske Circus on Ice besøger Operaens Store Scene.

Se mere om Det Kongelige Teaters forestillinger i vinterferien her

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum