Vintage tøjbutik i København sætter fokus på den personlige service

Del

Mondo Kaos skiller sig ud fra andre kvindetøjsforretninger på flere parametre. Mondo Kaos fører ikke blot et unikt udvalg af retro og vintage inspireret tøj. Der er også stor fokus på den personlige service, og dét er noget, der bliver værdsat af de mange kunder, der handler hos Mondo Kaos – såvel online som offline.

750+ kundeanmeldelser og en gennemsnitlig score på 4,9 ud af 5. Det er status, når man kigger på kundebedømmelserne af Mondo Kaos – en vintage tøjbutik i København – på Trustpilot. En stor del af den positive omtale kan spores direkte tilbage til den personlige service, der er en del af forretningens DNA.

Kompetent og personlig kundeservice med kunden i fokus

Mondo Kaos har siden dag 1 sat en ære i at yde den bedste service, og det er ikke noget, der har forandret sig med årene. Købsoplevelsen skal være god fra start til slut, hvad end kunden besøger den fysiske butik i København N eller den brugervenlige webshop.

Der er forskel på kunder. Nogle har brug for vejledning og sparring, mens andre foretrækker at kigge og eksperimentere med forskellige outfits på egen hånd. Begge kundetyper er velkomne hos Mondo Kaos, hvor der kan shoppes alt fra kjoler og nederdele til sandaler og armbånd.

Fælles for hele teamet hos Mondo Kaos er, at de brænder for at yde en god service og for at give enhver kunde en god oplevelse. Det serviceorienterede team består ikke blot af Stine, der er daglig leder og butiksbestyrer, men også af Lærke, Cassandra, Jeanette og Carina, der ligesom Stine går langt for at yde den mest nærværende, kompetente og personlige kundeservice. Pigerne tager sig godt af kunderne, hvad end der handles online eller i butikken – det er nemlig de samme personer, der tager sig af online bestillingerne.

Mondo Kaos tilbyder Personlig Shopping – og har succes med det

Mondo Kaos har igangsat mange tiltag for at fastholde et højt serviceniveau. Et af de tiltag er kendt som Personlig Shopping. Dette tiltag er tilegnet de kunder, der har brug for ekstra vejledning og inspiration. Det kan f.eks. være, at kunden har brug for hjælp til at sammensætte det helt rigtige outfit til en betydningsfuld festlig lejlighed.

Med Personlig Shopping gennem Mondo Kaos er kunden sikret mindst 50 min. med kompetent og lyttende personale. Det er et tilbud, som rigtig mange kunder gør brug af måned efter måned.

Personlig Shopping er for alle – både for kvinden, der har brug for at få opdateret (eller opgraderet) garderoben såvel som kvinden, der ønsker retrotøj til en ferie.

For at få det optimale ud af besøget er det en god idé at gøre sig nogle tanker om, hvad man ønsker, inden man møder op til den bookede tid. Det er nemlig den enkelte kundes behov, ønsker og stil, der er i højsædet hos Mondo Kaos.

Det høje serviceniveau gør sig også gældende online

Mondo Kaos ønsker ikke kun at yde en god service i deres fysiske butik, men også i deres digitale butik (mondokaos.dk). De e-handlende kunder har mulighed for at få vejledning og inspiration via såvel telefon som mail. Online er der også mulighed for at følge med via Mondo Kaos’ nyhedsbrev samt via sociale medier som Facebook og Instagram. 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Mondo Kaos

Mondo Kaos
Birkegade 1
2200 Kbh. N

60951136https://mondokaos.dk/