Danske Spil A/S

Vingegaard-feber tager fart

Del

Jonas Vingegaard har medvind på både landevejen og blandt Oddsets spillere i årets Tour De France.

Inden start på tourens 18. etape er der stor tiltro til Jonas Vingegaard blandt spillere på Oddset. Det kan ses på indskuddene på dagens etape, hvor cirka 30 procent, og dermed allerflest, bliver sat på Vingegaard. 

Til sammenligning er kun 12 procent af alle indskud kommet ind på storfavoritten til at vinde Tour De France, Tadej Pogacar. 

Der har generelt været en enorm stor interesse for årets Tour blandt Oddsets spillere, og det er flere år siden, der er modtaget så mange indskud på etapevinderspil. 

”Vi kan se en tendens på Oddset, at spillerne allerhelst vil spille på danskere, der klarer sig godt, som Jonas Vingegaard gør i øjeblikket. Mit bud er, at dagens etape bliver en topscore mht. indskud,” siger Produktspecialist i Danske Spil Jeppe Helbo Jensen. 

Med et odds 6,00 på Jonas Vingegaard, får du pengene seks gange igen, hvis han vinder dagens etape. 

”Vi forventer, at han igen i dag vil køre med om sejren. Bjergetapen i går, som er den type etaper, der passer Jonas Vingegaard bedst, er også klart den etape, hvor tiltroen til ham er størst. Det forventer vi også vil være tilfældet i dag på 18. etape, der også slutter opad, efter de lige inden har forceret Col du Tourmalet,” siger Jeppe Helbo Jensen.

Det er dog ikke kun etapesejre, spillerne tror, Vingegaard kan hive hjem.

”Jonas Vingegaard er vores næststørste favorit til at vinde Tour de France. Men det er usandsynligt, at han kan slå Tadej Pogacar, og derfor giver han inden start på 18. etape odds 25 til at vinde Tour de France, mens Pogacar giver odds 1,03,” siger Jeppe Helbo Jensen.

Til gengæld giver får du kun pengene 1,15 gange igen i vinderspillet, hvor Tadej Pogacar ikke er med, for at gøre det mere interessant at spille på en vinder, hvilket indikerer troen på en podieplads til Vingegaard blandt oddsets spillere.

Kontakter

Kontakt:
Jeppe Helbo Jensen, Produktspecialist i Danske Spil, tlf. 26 84 27 31

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Heldig spiller hiver over 2 millioner kroner hjem i Keno19.7.2021 10:11:36 CEST | Pressemeddelelse

Med en indsats på 90 kroner formåede en heldig spiller fra Valby onsdag d. 15 juni at forvandle indsatsen til over lidt to millioner kroner gennem talspilet Keno – 2.2 millioner kroner for at være præcis. Keno er det spil hos Danske Spil med den største millionchance. Det går i alt sin enkelthed ud på, at man køber fem rækker med ni tal, hvor hver række koster 5 kroner, og hvis én af talrækkerne er blandt de 20 udtrukne vindertal, udløser det en million skattefri kroner. Og der var altså gevinst på to af talrækkerne, og dermed kan den heldige københavner se frem til at få sat over to millioner kroner ind på bankkontoen. Keno er et af de ældste spil hos Danske Spil. Der trækkes nye tal hver dag i, så hvis du føler dig heldig, kan du spille med gennem Lotto appen og på danskespil.dk. Du kan også spille Keno hos en af vores 4400 forhandlere. Danske Spil ønsker den nye millionær stort tillykke!

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum