DI Aalborg

Vingeboss er ny mand i DI Aalborgs bestyrelse

Del

Generalforsamlingen i DI Aalborg har torsdag den 17. maj valgt fabrikschef Henrik Hedegaard fra Siemens Gamesa Renewable Energy Aalborg ind i bestyrelsen.

Henrik Hedegaad afløser teknisk direktør i Siemens Gamesa Renewable Energy, Peter Birkegaard.

COO Peter Rindebæk fra Bladt Industries A/S er fortsat formand for bestyrelsen, mens adm. direktør Erling Henningsen fra Judex A/S og adm. direktør Henrik Hagens fra Hagens Fjedre A/S begge fortsætter som næstformænd.

- Jeg er glad for, at vi får Henrik Hedegaard med i bestyrelsen. Siemens Gamesas vingefabrik her i Aalborg er den største private arbejdsplads i Nordjylland, og Henrik repræsenterer derfor en vigtig spiller, som leverer rigtig mange arbejdspladser til området, siger Peter Rindebæk, formand for DI Aalborg.

Og der er nok at tage fat på for den netop konstituerede bestyrelse.

- Vi får nok at se til i den kommende periode. Et af de store temaer bliver arbejdskraft. Medarbejderne er blevet ældre, og det er blevet sværere at lokke unge faglærte til. Vi har som virksomheder et ansvar for at ansætte flere lærlinge. Det er ude på virksomhederne, de unge mennesker får en forståelse af faget og ser de spændende karrieremuligheder, en erhvervsuddannelse giver, siger Peter Rindebæk.

En anden stor udfordring er trængslen i Limfjordstunnelen.

- At få gang i processen omkring en tredje Limfjordsforbindelse bliver en anden vigtig opgave for os. Hvis vi også i fremtiden skal skabe vækst og arbejdspladser i hele Nordjylland, så får vi brug for at kunne krydse fjorden uden at sidde fast i kilometerlange køer. Det er nødvendigt for virksomhederne, og det er nødvendigt for de nordjyder, som bor og arbejder på hver side af fjorden. Derfor vil vi gøre alt, hvad der står i vores magt for at skubbe gang i processen, siger Peter Rindebæk.

DI Aalborgs bestyrelse ser nu sådan ud:

- COO Peter Rindebæk, Bladt Industries A/S (formand)
- Adm. direktør Henrik Hagens, Hagens Fjedre A/S (næstformand)
- Adm. direktør Erling Henningsen, Judex A/S (næstformand)
- Regionsdirektør Morten Haugaard Jacobsen, COWI A/S
- Managing Director Michael Lundgaard Thomsen, Aalborg Portland A/S
- Adm. direktør Henrik Sørensen, DESMI A/S
- Direktør Søren Svendsen, Aalborg Lufthavn a.m.b.a.
- Fabrikschef Henrik Hedegaard, Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
- Direktør Helle Bobach, Bobach Stålentreprise A/S
- Direktør Peter Christensen, Sintex A/S
- Direktør Jan Clement, Aars Fjernevarmeværk
- Adm. direktør Franz Cuculiza, Aage Vestergaard Larsen A/S
- Direktør Michael Krogsgaard, Jørn Krogsgaard A/S

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

Kontaktinformation
For yderligere oplysninger kontakt konsulent i DI Henrik Marcher Larsen, heml@di.dk, tlf.: 4015 8858 eller pressekoordinator i DI Jeppe Bo Rasmussen, jebr@di.dk, tlf.: 2440 1897

Billeder

Information om DI Aalborg

DI Aalborg
DI AalborgFor yderligere information om DI Aalborg:

Konsulent Henrik Marcher Larsen
Mail: heml@di.dk
Tlf. 3377 3962
Mobil: 4015 8858

Sekretær Susanne Graversen
Mail: sug@di.dk
Tlf.: 3377 3372

Følg pressemeddelelser fra DI Aalborg

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Aalborg

DI med opfordring til kommunerne: Brug flere penge4.5.2020 20:00:00 CESTPressemeddelelse

Coronakrisen har ramt Danmark og dansk erhvervsliv hårdt. Landets kommuner spiller en stor og vigtig rolle i at holde dampen oppe i Danmark, så hjulene kan køre rundt i dansk økonomi. I Nordjylland er der iværksat en række initiativer, som hjælper virksomhederne og holder hånden under lokale arbejdspladser. Men der er brug for, at kommunerne samarbejder endnu mere med lokale virksomheder. Derfor lancerer DI 44 konkrete anbefalinger til kommunerne, så vi kan hjælpe hinanden med at komme så helskindet som muligt ud af krisen.

Hurtige fisk fra Grønland og Sydpolen bliver belønnet med initiativpris30.10.2018 14:00:00 CETPressemeddelelse

Det er ikke meget, man hører fra virksomheden Technodan Industrial Controls A/S (TIC) i Støvring. Ikke desto mindre bliver deres løsninger brugt til at effektivisere og automatisere produktionslinjer i hele verden. Deres betydning for industrien bliver nu hyldet med DI Aalborgs initiativpris 2018. TIC udvikler automationsløsninger til en bred vifte af maskiner og anlæg. Det indebærer både hardware og programmering samt tavlebygning og el-montage. Virksomheden arbejder med flere brancher, men har siden etableringen i 1991 haft flest opgaver og projekter inden for fødevareindustrien. Det foregår i partnerskab med de virksomheder, som bygger maskinerne, og her er TIC’s indsigt og knowhow uvurderlig. ”Når vi sidder derhjemme med familien omkring middagsbordet, så tænker vi ikke altid over, hvordan vores bøffer og vores fiskefileter egentlig er havnet på bordet. TIC er en virksomhed, som med tekniske løsninger skaber velstyrede og effektive produktionslinjer. Alt andet lige er det med til a

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum