Danske Spil A/S

Vinderweekend hos Danske Spil – fire nye millionærer

Del

Søndag kunne hele Europa se Italien slå England i EM-finalen, men fire danskere kunne smile ekstra stort.

Denne weekend har foruden voldsomme byger, bagende sol og fantastiske fodboldkampe nemlig også budt på intet mindre end fire nye Danske Spil millionærer.

Fredag aften, da der skulle udtrækkes vindere i Eurojackpot, gik førstepræmien desværre ikke, men heldigvis er det ikke kun den, man kan blive millionær af. To heldige danskere vandt nemlig en firedelt tredjepræmie sammen med to andre europæere, og kan dermed se frem til at få 1.069.369 skattefri kroner hver at kickstarte sommerferien med.

Den ene heldige vinder, der kommer fra Hjørring, spillede med fra danskespil.dk, mens den anden havde satset på en af vores forhandlere et helt andet sted i det danske kongerige. I Brugsen i Nuuk solgte de nemlig en kupon til en grønlandsk lotterispiller, der følte sig heldig, og satsede på 10 rækker i det populære, europæiske lotteri.

Men det var ikke kun i Jylland og på Grønland, hvor der kunne fejres. Lørdag aften, hvor førstepræmien i Lotto desværre heller ikke gik, blev der selvfølgelig udtrukket to vindere af Millionærgarantien, som hver især modtager 1.000.000 kr., også selvom de har 0 rigtige.

Og her tog Sjælland revanche. Den ene heldige vinder af Millionærgarantien spillede nemlig med sit PLUS-abonnement, og kommer fra Næstved, og vi skal stik mod nordøst for at finde den anden vinder. I Helsingør kommune sidder nemlig den anden heldige vinder, der spillede med fra danskespil.dk

Danske Spil har endnu ikke været i kontakt med de nyslåede millionærer, der også vil få et tilbud om millionærrådgivning, men vi ønsker et stort tillykke.

Førstepræmierne gik i denne omgang ikke, og dermed stiger puljerne altså både i Eurojackpot, hvor puljen stiger til 202 millioner og i Lotto, hvor puljen stiger til 10 millioner.

Vindertal Eurojackpot:

8, 14, 15, 20, 31

Stjernetal Eurojackpot:

8, 9

Vindertal Lotto:

4, 6, 7, 9, 10, 34, 35

Tillægstal Lotto:

11

Eurojackpot:

- Eurojackpot havde premiere den 23. marts 2012 og trækkes fast hver fredag aften.

- Både spillere i Finland, Slovenien, Holland, Estland, Tyskland, Italien, Spanien, Norge, Sverige, Island, Letland, Litauen, Kroatien, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet og Danmark spiller med om de gigantiske puljer, som skal gøre europæiske Lotto-spillere til multimillionærer.

- Den højeste danske gevinst blev vundet i 2015, hvor en heldig spiller fra Helsingør vandt 315. 009.958 kr.

Lotto:

- Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften.

- Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker.

- Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Heldig spiller hiver over 2 millioner kroner hjem i Keno19.7.2021 10:11:36 CEST | Pressemeddelelse

Med en indsats på 90 kroner formåede en heldig spiller fra Valby onsdag d. 15 juni at forvandle indsatsen til over lidt to millioner kroner gennem talspilet Keno – 2.2 millioner kroner for at være præcis. Keno er det spil hos Danske Spil med den største millionchance. Det går i alt sin enkelthed ud på, at man køber fem rækker med ni tal, hvor hver række koster 5 kroner, og hvis én af talrækkerne er blandt de 20 udtrukne vindertal, udløser det en million skattefri kroner. Og der var altså gevinst på to af talrækkerne, og dermed kan den heldige københavner se frem til at få sat over to millioner kroner ind på bankkontoen. Keno er et af de ældste spil hos Danske Spil. Der trækkes nye tal hver dag i, så hvis du føler dig heldig, kan du spille med gennem Lotto appen og på danskespil.dk. Du kan også spille Keno hos en af vores 4400 forhandlere. Danske Spil ønsker den nye millionær stort tillykke!

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum