Ishøj Kommune

Vinderne af klassekonkurrencen i Sommerbogen blev fejret

Del

Fredag den 14. september blev 6. A på Vibeholmskole fejret med præmier og kagemand på Ishøj Bibliotek i anledning af klassekonkurrencen i Sommerbogen 2018

Der var kagemænd, saftevand og flag på bordene, da de glade vindere af klasse-konkurrencen i Sommerbogen 2018 blev fejret på Ishøj Bibliotek.

I år var de dygtige vindere 6.A fra Vibeholmskolen. De 21 elever i 6.A havde i alt læst og anmeldt 117 bøger i sommerferien, hvilket svarer til næsten seks bøger i gennemsnit pr. elev.

Udover den landsdækkende Sommerbogskonkurrence har Ishøj Bibliotek lavet sin egen klassekonkurrence, hvor den klasse i Ishøj, som i alt har læst flest bøger i gennemsnit pr. elev, vinder en tur i Ishøj Bio for klassen.

Stolte og glade

Det var en flok glade og stolte elever fra Vibeholmskolen, som fredag mødte op til fejring og præmieoverrækkelse på Ishøj Bibliotek.

”Det har været sjovt at være med i konkurrencen, og jeg vil meget gerne være med i Sommerbogen igen til næste år. Og så glæder jeg mig til at komme i biografen med klassen,” fortalte Maria Larsen på 12 år, som blandt andet havde læst ’En farlig togtur’ af Kit A. Rasmussen.

”Jeg er meget stolt af, at klassen har vundet, og jeg skal 100 procent være med næste år,” tilføjede Amalie Ahrensberg på 12 år.

Rekord mange anmeldelser

Selvom 6.A vandt klassekonkurrencen i Ishøj, er der al mulig grund til at fejre alle børn, som har deltaget i Sommerbogen i Ishøj i år. Der er nemlig blevet læst hele 965 bøger i alt i Ishøj, og det er en fordobling i forhold til 2016.

Over hele landet er der i alt blevet anmeldt 16.301 bøger, så Ishøjs andel er imponerende høj.

Landsdækkende konkurrence

Sommerbogen er en landsdækkende læsekonkurrence for de 7-14 årige med et meget enkelt koncept: Læs tre bøger efter eget valg og anmeld dem på Biblo.dk.
Formålet med Sommerbogen er at give de 7-14-årige lyst til at blive ved med at læse hen over sommerferien.

Kontakter

Rikke Blach Myhlendorph, pædagogisk konsulent på Ishøj Bibliotek
E-mail: rbm@ishoj.dk

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum