Vinderen af Kantineprisen 2021 er fundet
Det har ikke været lige nemt at være kantine i det forgangne år under corona. Det har betydet, at der har skullet tænkes i alternative løsninger for fortsat at kunne tilbyde de bedst mulige madoplevelser.
Kantineprisen sætter fokus på de kantiner, som har formået at trodse modgang under nedlukninger og stadig har formået at skabe velsmagende og lækre frokostmåltider.
- Mange kantiner har været udfordret på, at de har været begrænset ift. udformning og iscenesættels af deres frokostbuffet. De har været nødt til at tænke i nye bane, og har skullet omstille sig til nye situationer flere gange i løbet af det seneste år. Alligevel har de nominerede til Kantineprisen 2021 gjort det muligt at nyde lækre og inspirerende måltider på trods af engangsemballage, håndsprit og afstandskrav , siger jurymedlem Kristian Ploug Grut, seniorkonsulent fra Landbrug og Fødevarer.
Vinderhold med et socialt engagement
De nominerede til Kantineprisen levede alle op til kravene om et godt køkkenmiljø, der var fuld af arbejdsglæde, optimal udfoldelse af råvarernes potentiale og en sensorisk spiseoplevelse for gæsterne. Vinderen af Kantineprisen var faktisk et helt team af køkkenpersonale fra Social Cantina Nbro, som sammen har skabt en kantineoplevelse i top, når det kommer til faglighed og smagsoplevelse.
Derudover udmærker de sig ved deres sociale vinkel ved at tage udsatte unge under deres vinger i køkkenet.
Det stolte team havde selv følgende at sige da prisen blev overrakt til dem:
- Vi er glade. Det er en kæmpe ære og anerkendelse. Vi er stolte over vores arbejde, og at vi også altid sætter kvalitet fremfor kvantitet i vores køkkenen, siger det stolte team.
Kontakter
Landbrug & Fødevarer pressetelefon
Tlf:33394520lf-pressevagt@lf.dkBilleder
Information om Landbrug & Fødevarer
Landbrug & Fødevarer varetager fælles opgaver og erhvervsmæssige interesser for danske landmænd og fødevarevirksomheder
Følg pressemeddelelser fra Landbrug & Fødevarer
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra Landbrug & Fødevarer
Landbrug & Fødevarer om grøn fond: Afgørende midler til landbrugets grønne omstilling15.4.2024 09:33:10 CEST | Pressemeddelelse
Et stort flertal i Folketinget har netop præsenteret en grøn fond, som blandt andet skal bidrage til, at landbrug- og fødevaresektoren kan udvikle teknologier, der er nødvendige for at nå de fastsatte klimamål.
L&F: Dansk succes ved Bocuse d’Or Europe er en sejr for gastronomi- og fødevareerhvervet20.3.2024 18:56:44 CET | Pressemeddelelse
Det danske kokkehold har her til aften vundet guld ved Bocuse d’Or Europe. En sejr, der også kan betragtes som en succes for vores fødevareerhverv og dansk gastronomi.
Flere unge vælger en uddannelse indenfor landbrug15.3.2024 08:22:23 CET | Pressemeddelelse
På bare et år er 30 procent flere unge optaget på en landbrugsuddannelse. Det viser tal fra Børne- og Undervisningsministeriet. Det er et stærkt signal om, at landbruget er et erhverv i udvikling, som unge ser en fremtid i, mener viceformand i Landbrug & Fødevarer
Årets kvægelev er et ’scoop for enhver virksomhed’26.2.2024 13:44:13 CET | Pressemeddelelse
Nysgerrig, dygtig og grundig. Sådan beskrives Isabella van Noordenne fra Gråsten Landbrugsskole, der netop har vundet prisen som Årets Kvægelev 2024
Kvægformand: En afgift må ikke blokere for, at vi kan få ny teknologi og klimaeffektive løsninger i spil25.2.2024 06:00:00 CET | Pressemeddelelse
Vi har masser af grønne ambitioner. Men jeg har svært ved at se, hvordan en afgift skal hjælpe os med at indfri dem. Sådan siger Christian Lund, formand for Landbrug & Fødevarer, Sektor for Kvæg, efter ekspertudvalget har fremlagt en rapport med input til, hvordan en CO2-afgift på de biologiske processer i landbruget kan se ud.
I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.
Besøg vores nyhedsrum