DI - Dansk Industri

Vinderen af Årets Erhvervsakademipraktik kåret i Industriens Hus

Del

Det gode samspil mellem studerende og virksomhed blev i dag hyldet i Industriens hus, hvor otte studerende fra landets erhvervsakademier har præsenteret deres praktikophold. Der blev uddelt tre priser til virksomhed og studerende.

Maria Nielsen fra Erhvervsakademi Aarhus og Dennis Kristiansen, projektleder fra Vertica bliver interviewet efter overrækkelsen af Årets Erhvervsakademipraktik

Det gode samspil mellem studerende og virksomhed blev i dag hyldet i Industriens hus, hvor otte studerende fra landets erhvervsakademier har præsenteret deres praktikophold. Der blev uddelt tre priser til virksomhed og studerende.

Vinderen af Årets Erhvervsakademipraktik blev e-handelshuset Vertica og Maria Nielsen, der er nyuddannet datamatiker fra Erhvervsakademi Aarhus. Maria og Vertica vandt også Publikumsprisen. Vertica er meget bevidste om værdien af praktikanter, og Dennis Kristiansen, projektleder fra Vertica, fortæller.

- At have praktikanter giver for det første en masse energi i dagligdagen, og så bliver vi bliver presset til at rykke os og gøre os endnu mere professionelle, fordi vi føler et ansvar for nogle unge mennesker, siger Dennis Kristensen.

Der blev også uddelt juryens specialpris, og den gik til Johanne Helene Kjær og VELUX. Johanne har uddannet sig til produktionsteknolog på Erhvervsakademi Midtvest. Under Johannes praktikophold fik hun indflydelse på produktionen af vinduesrammer. Johanne kommer med en baggrund som selvstændig frisør

General Manager Lars Henrik Pedersen fra Velux siger om praktikanter og særligt Johanne.

- Vi skal være åbne for alt muligt og udvikle nyt. I sidste ende er det mennesker, der udvikler og ikke maskiner, og det er Johanne et godt eksempel på. Johanne kommer ind med en meget utraditionel baggrund som frisør. Men allerede i de første samtaler spotter vi nogle personlige værdier og kompetencer hos Johanne, som bliver meget værdifulde for os, siger Lars Henrik Pedersen.

DI’s underdirektør Signe Tychsen Philip sad i juryen.

- Vi er glade for at være med til at fejre erhvervsakademierne og det tætte og praksisnære samspil med virksomhederne. Erhvervsakademiuddannelserne er vigtige uddannelser for vores virksomheder, og i DI er uddannelserne værdsat blandt andet for deres tætte kobling til erhvervslivet, siger Signe Tychsen Philip.

Året Erhvervsakademipraktik uddeles hvert år og er arrangeret af Danske Erhvervsakademier. Arrangementet blev i år afholdt i DI.

Billedtekst til foto 2:

Vinder af juryens specialpris Johanne Helene Kjær fra Velux sammen med VOS-manager og praktikvejleder fra Velux, Anders Engkrog Laursen

Følg os på:

    

Kontakter

Underdirektør i DI Signe Tychsen Philip, 2565 9282

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum